kozoroh

Štefan Adamec
(1961): Bratia

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1911 (?)
Země:
Povolání:
herec
Štefan Adamec - Film: Bratia
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1961, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1961 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Štefan Adamec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bratia":
(*1903) Oľga Adamčíková

(*1922) Katarína Vrzalová

(*1926) Július Vašek

(*1927) Ivan Krivosudský

(*1922) Andrej Lettrich (režisér)

(*1922) Andrej Lettrich (scénárista)

(*1895) Rudolf Bachlet

(*1901) Frída Bachletová

(*1916) Ľudovít Greššo

(*1905) Anton Michalička

(*1922) Ľudovít Ozábal

(*1902) Hana Styková

(*1927) Maximilián Remeň (střihač)

(*1927) Ján Kováčik

(*1920) Karol Krška (kameraman)

(*1904) Martin Hollý st.

(*1929) Ladislav Večeřa

(*1901) Peter Jilemnický (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1961)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
7°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
19°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°24’
Kozoroh
14°12’
SaturnSaturn:
Býk
13°41’
Kozoroh
19°38’
UranUran:
Kozoroh
27°56’
Lev
25°21’
NeptunNeptun:
Rak
22°54’
Štír
10°50’
PlutoPluto:
Blíženci
27°52’
Panna
8°00’
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°24’
Panna
9°19’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°52’
Rak
26°38’
CheirónCheirón:
Ryby
3°07’
Vodnář
28°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »