kozoroh

Štefan Adamec
(1960): Na pochode sa vždy nespieva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1911 (?)
Země:
Povolání:
herec
Štefan Adamec - Film: Na pochode sa vždy nespieva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Štefan Adamec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Na pochode sa vždy nespieva":
(*1942) Emília Vášáryová

(*1934) Eva Krížiková

(*1942) Stano Dančiak

(*1936) Vlado Müller

(*1930) Dušan Blaškovič

(*1934) Štefan Kvietik

(*1922) Elo Romančík

(*1919) Mikuláš Huba

(*1944) Ľubomír Roman

(*1930) Jela Lukešová

(*1921) Štefan Mišovic

(*1934) Anton Mrvečka

(*1928) Eva Kristínová

(*1895) Rudolf Bachlet

(*1920) Božena Slabejová

(*1909) František Kudláč (režisér)

(*1909) Oldřich Lukeš

(*1922) Bedřich Voděrka (střihač)

(*1906) Štefan Hoza

(*1921) Branislav Koreň

(*1920) Karol Krška (kameraman)

(*1904) Martin Hollý st.



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
7°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
19°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°24’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Býk
13°41’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Kozoroh
27°56’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
22°54’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
27°52’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°24’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°52’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Ryby
3°07’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) herec

Spojené státy Winona Ryder
(*1971) herečka

Spojené státy Ben Foster
(*1980) herec

Německo Josef Goebbels
(*1897) nacista, válečný zločinec

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nataša Gollová
(*1912 - 1988) herečka

Česká republika Zdeněk Podskalský st.
(*1923 - 1993) režisér, scénárista

Švédsko král Gustav V.
(*1858 - 1950) král

Maďarsko Joseph Pulitzer
(*1847 - 1911) novinář, vydavatel, iniciátor vzniku uměleckého ocenění - Pulitzerovy ceny

Itálie Umberto Busani
(*1915 - 1957) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »