kozoroh

Štefan Adamec
(1960): Na pochode sa vždy nespieva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1911 (?)
Země:
Povolání:
herec
Štefan Adamec - Film: Na pochode sa vždy nespieva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Štefan Adamec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Na pochode sa vždy nespieva":
(*1942) Emília Vášáryová

(*1934) Eva Krížiková

(*1942) Stano Dančiak

(*1936) Vlado Müller

(*1930) Dušan Blaškovič

(*1934) Štefan Kvietik

(*1922) Elo Romančík

(*1919) Mikuláš Huba

(*1944) Ľubomír Roman

(*1930) Jela Lukešová

(*1921) Štefan Mišovic

(*1934) Anton Mrvečka

(*1928) Eva Kristínová

(*1895) Rudolf Bachlet

(*1920) Božena Slabejová

(*1909) František Kudláč (režisér)

(*1909) Oldřich Lukeš

(*1922) Bedřich Voděrka (střihač)

(*1906) Štefan Hoza

(*1921) Branislav Koreň

(*1920) Karol Krška (kameraman)

(*1904) Martin Hollý st.



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
7°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
19°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°24’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Býk
13°41’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Kozoroh
27°56’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
22°54’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Blíženci
27°52’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°24’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°52’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Ryby
3°07’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »