rak

Susan Hayward
(1952): Poslední rodeo

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.6. 1917 - 16:01h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.3.1975 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka
Susan Hayward - Film: Poslední rodeo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Hayward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1999) - Hollywood a Bible
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Say Goodbye, Maggie Cole
(1972) - Mstitelé
(1972) - Heat of Anger
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Údolí panenek
(1967) - Hrnec medu
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Where Love Has Gone
(1963) - Ukradené hodiny
(1962) - I Thank a Fool
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Back Street
(1961) - Ada
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - Thunder in the Sun
(1958) - Chci žít!
(1957) - Top Secret Affair
(1956) - The Conqueror
(1955) - Untamed
(1955) - Soldier of Fortune
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - White Witch Doctor
(1953) - The President's Lady
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - Poslední rodeo
(1951) - Screen Snapshots: Hopalong in Hoppy Land
(1951) - Rawhide
(1951) - I'd Climb the Highest Mountain
(1951) - I Can Get It for You Wholesale
(1951) - David a Batšeba
(1949) - Tulsa
(1949) - My Foolish Heart
(1949) - House of Strangers
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Tap Roots
(1948) - The Saxon Charm
(1947) - They Won't Believe Me
(1947) - The Lost Moment
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1946) - Deadline at Dawn
(1946) - Canyon Passage
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Skirmish on the Home Front
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Young and Willing
(1943) - Jack London
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Paramount Victory Short No. T2-1: A Letter From Bataan
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Karibští piráti
(1941) - Sis Hopkins
(1941) - Among the Living
(1941) - Adam Had Four Sons
(1939) - $1000 a Touchdown
(1939) - Our Leading Citizen
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Sisters
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Girls on Probation
(1938) - Comet Over Broadway
(1938) - Campus Cinderella
Spoluherci ve filmu "Poslední rodeo":
(*1917) Robert Mitchum

(*1911) Nicholas Ray (režisér)

(*1914) Arthur Kennedy

(*1899) Glenn Strange

(*1911) Arthur Hunnicutt

(*1898) Lee Garmes (kameraman)

(*1905) Frank Faylen

(*1911) Alfred Hayes (scénárista)

(*1888) Roy Webb (hudební skladatel)

(*1919) John Mitchum



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
8°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
15°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
24°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
26°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
11°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°11’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Lev
0°45’
Váhy
14°29’
UranUran:
Vodnář
23°18’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Lev
3°37’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Rak
4°02’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°47’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Lev
26°07’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Ryby
29°56’
Kozoroh
5°20’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°50’
4. IC:
Ryby
8°00’
7. DSC:
Býk
24°50’
10. MC:
Panna
8°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »