John Mitchum wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Mitchum
(John Newman Mitchum)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bridgeport, Connecticut
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

John Mitchum - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.9.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Mitchum 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Mitchum
datum narození 6.9.1919
(herec, instagram)

John Mitchum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Roy Rogers, King of the Cowboys
(1990) - A Family for Joe
(1989) - Oklamaný
(1987) - Jsem uprchlý trestanec
(1986) - Escapes
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1978) - Where's Willie?
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Telefon
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Psanec Josey Wales
(1976) - Pipe Dreams
(1976) - Násilník
(1975) - Westwind (TV seriál)
(1975) - The World Through the Eyes of Children
(1975) - Breakheartský průsmyk
(1974) - The Hanged Man
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1973) - Tulák z širých plání
(1973) - Savage
(1973) - Magnum Force
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Chase (TV seriál)
(1973) - Doc Elliot (TV seriál)
(1972) - Bloody Trail
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Ještě jeden vlak k vyloupení
(1971) - Chandler
(1971) - Drsný Harry
(1971) - Do Not Fold, Spindle, or Mutilate
(1970) - The Young Rebels (TV seriál)
(1970) - John Chisum
(1970) - Bigfoot
(1969) - Paint Your Wagon
(1968) - Three Guns for Texas
(1968) - Bandolero!
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Warning Shot
(1967) - Mr. Terrific (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Hondo (TV seriál)
(1967) - Cesta na západ
(1966) - Velký Bill
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - El Dorado
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1965) - Brainstorm
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - My Fair Lady
(1964) - Destry (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Cattle King
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Hitler
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1961) - The Sergeant Was a Lady
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Clear Horizon (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Přestřelka v Dodge City
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hotel de Paree (TV seriál)
(1959) - Guns, Girls, and Gangsters
(1959) - The D.A.'s Man (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Battle Flame
(1959) - Al Capone
(1958) - Revolt in the Big House
(1958) - Quantrill's Raiders
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Johnny Rocco
(1958) - Hell's Five Hours
(1958) - Cool and Lam
(1958) - Cole Younger, Gunfighter
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - The Bonnie Parker Story
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Up in Smoke
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - The Silent Service (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Tall Stranger
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
(1957) - Ride Out for Revenge
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - Operation Mad Ball
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Five Steps to Danger
(1957) - Death in Small Doses
(1957) - Casey Jones (TV seriál)
(1957) - Black Patch
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Bold and the Brave
(1956) - The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Perils of the Wilderness
(1956) - Nightmare
(1956) - The Man Is Armed
(1956) - Man in the Vault
(1956) - Judge Roy Bean (TV seriál)
(1955) - The Rawhide Years
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Lucy Gallant
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1953) - Stalag 17
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
(1952) - Poslední rodeo
(1952) - The Pace That Thrills
(1952) - One Minute to Zero
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Submarine Command
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Flying Leathernecks
(1951) - Dragnet (TV seriál)
(1950) - When Willie Comes Marching Home
(1950) - Right Cross
(1950) - Na opuštěném místě
(1950) - Born to Be Bad
(1949) - Knock on Any Door
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1949) - The Devil's Sleep
(1948) - Shed No Tears
(1947) - The Prairie

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Mitchum 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Mitchum - herec

se narodil 6.9.1919 ve městě Bridgeport, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Mitchum

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


John Mitchum
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
12°50’
 
LunaLuna:
Kozoroh
26°50’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°53’
 
VenušeVenuše:
Panna
23°09’
R
MarsMars:
Lev
9°05’
 
JupiterJupiter:
Lev
7°28’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°09’
 
UranUran:
Vodnář
29°11’
R
NeptunNeptun:
Lev
10°17’
 
PlutoPluto:
Rak
7°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°33’
R
Černá LunaLilith:
Štír
25°07’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°40’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik

Nový Zéland Eldon Gorst
(*1861 - 1911) diplomat



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »