rak

Susan Hayward
(1962): I Thank a Fool

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.6. 1917 - 16:01h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.3.1975 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka
Susan Hayward - Film: I Thank a Fool
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1962, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1962 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Hayward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1999) - Hollywood a Bible
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Say Goodbye, Maggie Cole
(1972) - Mstitelé
(1972) - Heat of Anger
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Údolí panenek
(1967) - Hrnec medu
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Where Love Has Gone
(1963) - Ukradené hodiny
(1962) - I Thank a Fool
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Back Street
(1961) - Ada
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - Thunder in the Sun
(1958) - Chci žít!
(1957) - Top Secret Affair
(1956) - The Conqueror
(1955) - Untamed
(1955) - Soldier of Fortune
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - White Witch Doctor
(1953) - The President's Lady
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - Poslední rodeo
(1951) - Screen Snapshots: Hopalong in Hoppy Land
(1951) - Rawhide
(1951) - I'd Climb the Highest Mountain
(1951) - I Can Get It for You Wholesale
(1951) - David a Batšeba
(1949) - Tulsa
(1949) - My Foolish Heart
(1949) - House of Strangers
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Tap Roots
(1948) - The Saxon Charm
(1947) - They Won't Believe Me
(1947) - The Lost Moment
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1946) - Deadline at Dawn
(1946) - Canyon Passage
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Skirmish on the Home Front
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Young and Willing
(1943) - Jack London
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Paramount Victory Short No. T2-1: A Letter From Bataan
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Karibští piráti
(1941) - Sis Hopkins
(1941) - Among the Living
(1941) - Adam Had Four Sons
(1939) - $1000 a Touchdown
(1939) - Our Leading Citizen
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Sisters
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Girls on Probation
(1938) - Comet Over Broadway
(1938) - Campus Cinderella
Spoluherci ve filmu "I Thank a Fool":
(*1916) Peter Finch

(*1915) Brenda De Banzie

(*1910) Cyril Cusack

(*1923) Peter Vaughan

(*1908) Laurence Naismith

(*1932) Diane Cilento

(*1889) Athene Seyler

(*1921) Peter Sallis

(*1906) Joan Hickson

(*1925) Ron Goodwin (hudební skladatel)

(*1920) Robert Stevens (režisér)

(*1924) Kieron Moore



Tranzitní horoskop (1962)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
8°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
15°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
24°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
26°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
11°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°11’
Vodnář
10°34’
SaturnSaturn:
Lev
0°45’
Kozoroh
29°44’
UranUran:
Vodnář
23°18’
Panna
0°13’
NeptunNeptun:
Lev
3°37’
Štír
12°58’
PlutoPluto:
Rak
4°02’
Panna
10°01’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°47’
Lev
19°59’
Černá LunaLilith:
Lev
26°07’
Panna
7°06’
CheirónCheirón:
Ryby
29°56’
Ryby
3°05’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°50’
4. IC:
Ryby
8°00’
7. DSC:
Býk
24°50’
10. MC:
Panna
8°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »