rak

Tom Cruise
(2013): Nevědomí

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.7. 1962 - 15:06h
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Cruise - Film: Nevědomí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Cruise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Top Gun 2
(2017) - The Mummy
(2017) - Mission: Impossible 6
(2017) - Mena
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Jack Reacher: Never Go Back
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2014) - Na hraně zítřka
(2013) - Nevědomí
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Jack Reacher: Poslední výstřel
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Životopisy: Tom Cruise
(2009) - Together: The Hendrick Motorsports Story
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Proboha!
(2008) - Valkýra
(2008) - Tropická bouře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Waging the War of the Worlds: From H. G. Wells to Steven Spielberg
(2005) - Válka světů
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
(2004) - Collateral
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Poslední samuraj
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Umění akce
(2002) - Space Station 3D
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Paul McCartney Back in the U.S.
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hitting It Hard
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Deconstructing Precog Visions
(2002) - Minority Report
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Diary
(2000) - Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Mission: Impossible II
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Junket Whore
(1997) - The View
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jerry Maguire
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Extra
(1994) - Interview s upírem
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Firma
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Rain Man
(1988) - Mladé pušky
(1988) - Koktejl
(1986) - Oprah show
(1986) - Top Gun
(1986) - Barva peněz
(1985) - Larry King Live
(1985) - Legenda
(1983) - Ztracenci
(1983) - Správná hra
(1983) - Riskantní podnik
(1983) - Panictví po americku
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Večerka
(1981) - Endless Love
(1978) - Top Gear
(1973) - Fantástico
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1952) - Today

Tom Cruise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nevědomí":
(*1937) Morgan Freeman

(*1979) Olga Kurylenko

(*1970) Nikolaj Coster-Waldau

(*1978) Zoë Bell

(*1974) Joseph Kosinski (režisér)

(*1974) Joseph Kosinski (spisovatelská předloha)

(*1960) Melissa Leo

(*1981) Andrea Riseborough

(*1968) Karl Gajdusek (scénárista)



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
2°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
26°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
12°41’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
10°00’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
27°55’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
10°48’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
8°01’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°16’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
27°29’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
10°42’
Ryby
6°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
2°10’
4. IC:
Vodnář
9°14’
7. DSC:
Býk
2°10’
10. MC:
Lev
9°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »