Melissa Leo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Melissa Leo
(Melissa Chessington Leo)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka

Melissa Leo - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.9.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Melissa Leo 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Melissa Leo
datum narození 14.9.1960
(herečka, instagram)

Melissa Leo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - The Fixer
(2016) - Snowden
(2016) - Pád Londýna
(2016) - I'm Dying Up Here
(2016) - All the Way
(2015) - She's The Best Thing In It
(2015) - After the Spill
(2015) - Sázka na nejistotu
(2015) - Over the Wall
(2015) - Mother's Day
(2015) - Městečko Pines (TV seriál)
(2014) - The Ever After
(2014) - Equalizer
(2014) - Dwegons
(2014) - The Angriest Man in Brooklyn
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Zmizení
(2013) - Pět příběhů šílenství
(2013) - Pád Bílého domu
(2013) - Nevědomí
(2013) - The Necessary Death of Charlie Countryman
(2013) - Bottled Up
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Predisposed
(2012) - Let
(2012) - Francine
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Seven Days in Utopia
(2011) - Mildred Pierceová (TV seriál)
(2011) - Lost Revolution
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Brooklyn brothers
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Svět podle Mallory
(2010) - The Space Between
(2010) - Odsouzení
(2010) - Fighter
(2010) - The Dry Land
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Všichni jsou v pohodě
(2009) - Veronika se rozhodla zemřít
(2009) - True Adolescents
(2009) - Stephanie's Image
(2009) - Greta
(2009) - The Farm
(2009) - Don McKay
(2009) - Dear Lemon Lima
(2008) - Zamrzlá řeka
(2008) - Vraždy podle abecedy
(2008) - This Is a Story About Ted and Alice
(2008) - Santa Mesa
(2008) - Oprávněné vraždy
(2008) - Lullaby
(2008) - Ball Don't Lie
(2007) - Špinaví Irové
(2007) - Racing Daylight
(2007) - Pan tělocvikář
(2007) - One Night
(2007) - Night of the Living Jews
(2007) - Můj milý deníčku
(2007) - Midnight Son
(2007) - I Believe in America
(2007) - The Cake Eaters
(2007) - Bomb
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Stephanie Daley
(2006) - The Limbo Room
(2006) - The House Is Burning
(2006) - Hollywood Dreams
(2006) - Falling Objects
(2005) - Tři pohřby
(2005) - Runaway
(2005) - Patch
(2005) - No Shoulder
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Hra na schovávanou
(2005) - Confess
(2005) - Americká zbraň
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - From Other Worlds
(2004) - First Breath
(2003) - 21 gramů
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Homicide: The Movie
(2000) - Fear of Fiction
(1999) - The 24 Hour Woman
(1999) - Code of Ethics
(1998) - Legacy (TV seriál)
(1997) - Under the Bridge
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1995) - Last Summer in the Hamptons
(1995) - In the Line of Duty: Hunt for Justice
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Garden
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Malá pistolnice Jo
(1992) - Venice
(1992) - Immaculate Conception
(1991) - Carolina Skeletons
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Nasty Boys
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Gideon Oliver (TV seriál)
(1988) - A Time of Destiny
(1986) - Pohádky na dobrou smrt
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Mlčící svědek
(1985) - Always
(1984) - Streetwalkin'
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)
Melissa Leo - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1946) John Heard

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.9.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Melissa Leo 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Melissa Leo - herečka

se narodila 14.9.1960 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Melissa Leo

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Melissa Leo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
21°39’
 
LunaLuna:
Rak
8°49’
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°45’
 
VenušeVenuše:
Váhy
14°22’
 
MarsMars:
Blíženci
26°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°43’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
R
UranUran:
Lev
23°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
7°14’
 
PlutoPluto:
Panna
6°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°05’
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°28’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°44’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »