vahy

Tom Hooper
(2009): Prokletý klub

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
režisér, herec
Tom Hooper - Film: Prokletý klub
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Hooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Prokletý klub":
(*1953) Colm Meaney

(*1949) Jim Broadbent

(*1972) Peter McDonald

(*1957) Timothy Spall

(*1969) Michael Sheen

(*1937) Maurice Roëves

(*1963) Peter Morgan (scénárista)

(*1973) Stephen Graham

(*1950) Henry Goodman

(*1987) Joe Dempsie

(*1970) Mark Bazeley

(*1965) Brian McCardie

(*1984) Martin Compston



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
29°46’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
17°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
25°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
0°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
0°34’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Blíženci
20°35’
Panna
21°45’
UranUran:
Váhy
18°02’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Střelec
3°06’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Váhy
2°09’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°05’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Štír
24°39’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Beran
15°23’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Česká republika Stanislav Milota
(*1933 - 2019) kameraman, režisér, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »