Jim Broadbent wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Broadbent
(James Broadbent)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lincoln
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Jim Broadbent - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Broadbent 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jim Broadbent
datum narození 24.5.1949
(herec, instagram)

Jim Broadbent - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
(2016) - War and Peace (TV seriál)
(2016) - Magik
(2015) - The Go-Between
(2015) - London Spy (TV seriál)
(2015) - Das Wetter in geschlossenen Räumen
(2015) - Dáma v dodávce
(2015) - Brooklyn
(2014) - Sejmi prezidenta
(2014) - Pošťák Pat
(2014) - Paddington
(2014) - Get Santa
(2013) - Uzavřený kruh
(2013) - Telefonát
(2013) - Sviňák
(2013) - Le Week-End
(2013) - The Harry Hill Movie
(2013) - The Great Train Robbery
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Her Master's Voice
(2012) - Atlas mraků
(2011) - Železná lady
(2011) - Velká vánoční jízda
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - Exil (TV seriál)
(2010) - Další rok
(2010) - Any Human Heart (TV seriál)
(2009) - Prokletý klub
(2009) - Královna Viktorie
(2009) - Irská odplata
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2008) - Blackadder's Most Cunning Moments
(2008) - Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga
(2008) - Ztracený a nalezený
(2008) - Pohádka ze zátoky
(2008) - Inkoustové srdce
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2008) - Einstein a Eddington
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - And When Did You Last See Your Father?
(2006) - Naše dítě gorila
(2006) - Zachraňte Jimmyho
(2006) - Umění musí bolet
(2006) - The Street (TV seriál)
(2006) - Lord Longford
(2005) - Tantrický jógin
(2005) - Valiant
(2005) - Spider-Plant Man
(2005) - Roboti
(2005) - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2004) - At the Movies
(2004) - Zoubek
(2004) - Vera Drake - Žena dvou tváří
(2004) - Smečka
(2004) - Jarmark marnosti
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2004) - Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
(2003) - V hlavní roli Pancho Villa osobně
(2003) - The Pillowman (divadelní záznam)
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Mladí návštěvníci
(2003) - Hoši z County Clare
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Stahující se mračna
(2002) - Nicholas Nickleby
(2002) - The King's Beard
(2002) - Gangy New Yorku
(2001) - The Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge
(2001) - Moulin Rouge
(2001) - Iris
(2001) - Deník Bridget Jonesové
(2000) - Přemek, ochránce parku (TV seriál)
(1999) - Páté přes deváté
(1999) - Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
(1998) - Tichý hlas
(1998) - Mstitelé
(1997) - Stopy ve sněhu
(1997) - Pidilidi
(1996) - Brambly Hedge (TV seriál)
(1996) - Bomba pro Greenwich
(1995) - Richard III.
(1995) - The Peter Principle (TV seriál)
(1995) - The Last Englishman
(1995) - Drsná magie
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1994) - Princezna Caraboo
(1994) - Návrší vdov
(1993) - Prince Cinders
(1993) - Kde chybějí slova
(1992) - Two Mikes Don't Make a Wright
(1992) - Smysl pro historii
(1992) - Hra na pláč
(1992) - Gone to Seed (TV seriál)
(1991) - Work!
(1991) - Gone to the Dogs (TV seriál)
(1991) - Čarovný duben
(1990) - Život je sladký
(1989) - Erik Viking
(1988) - This Morning
(1988) - Comic Relief
(1988) - The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
(1988) - Vroom
(1988) - Vánoční koleda u Černé zmije
(1987) - Superman 4
(1987) - Running Out of Luck
(1986) - Walter and June
(1986) - The Insurance Man
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Silas Marner - tkadlec z Raveloe
(1985) - The Good Father
(1985) - Brazil
(1984) - Cinema 3
(1984) - Práskač a jeho kat
(1983) - Přesný jako smrt
(1983) - Černá zmije (TV seriál)
(1983) - Birth of a Nation
(1982) - Walter
(1982) - Uliisses
(1982) - Our Winnie
(1982) - Intensive Care
(1982) - Dravci
(1981) - Žoldáci
(1981) - Zloději času
(1981) - Only Fools and Horses.... (TV seriál)
(1980) - Phoelix
(1980) - Breaking Glass
(1979) - Four Questions About Art
(1979) - Štvanci
(1979) - Long Distance Information
(1978) - The Life Story of Baal
(1978) - Křik
(1977) - Vzduch je cítit rudě
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Broadbent 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Broadbent - herec

se narodil 24.5.1949 ve městě Lincoln, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Broadbent

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Jim Broadbent
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°58’
 
LunaLuna:
Beran
24°09’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
17°08’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
12°53’
 
MarsMars:
Býk
18°03’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°08’
R
SaturnSaturn:
Lev
29°46’
 
UranUran:
Blíženci
29°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°38’
R
PlutoPluto:
Lev
14°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°50’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°14’
 
CheirónCheirón:
Střelec
6°11’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »