strelec

Tom Sizemore
(2014): The Red Road (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Tom Sizemore - Film: The Red Road (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Sizemore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Life Outside
(2017) - John Ledger
(2017) - Human Factor
(2017) - Felt
(2016) - The Bronx Bull
(2016) - Swap
(2016) - The Second Coming of Christ
(2016) - Lucifer (TV seriál)
(2016) - Halloweed
(2016) - Exit 14
(2016) - Durant's Never Closes
(2016) - Cross 2
(2016) - Clandestine
(2016) - Asian Connection
(2015) - 6 Ways to Die
(2015) - 24 Hours
(2015) - The Million Dollar Date
(2015) - Snuff
(2015) - Roadrun
(2015) - Night of the Living Dead: Darkest Dawn
(2015) - Narušitelé
(2015) - Morella
(2015) - Laugh Killer Laugh
(2015) - Kickback
(2015) - Flashes
(2015) - Exit Strategy
(2015) - Deep Burial
(2015) - Blue Line
(2015) - Better Criminal
(2014) - Unkillable
(2014) - The Red Road (TV seriál)
(2014) - Terms & Conditions
(2014) - Seal Team 8: Za nepřátelskou linií
(2014) - Reach Me
(2014) - Private Number
(2014) - Murder101
(2014) - The Drunk
(2014) - Dark Haul
(2014) - Bordering on Bad Behavior
(2014) - Auteur
(2013) - 5 Hour Friends
(2013) - Společnost hrdinů
(2013) - Remnants
(2013) - Quad
(2013) - Paranormal Movie
(2013) - Meth Head
(2013) - Chlorine
(2013) - Five Thirteen
(2013) - Crosshairs
(2013) - Before I Sleep
(2012) - Visible Scars
(2012) - Slumber Party Slaughter
(2012) - El Bosc
(2011) - Through the Eye
(2011) - Suing the Devil
(2011) - The Speak
(2011) - The Saints of Mt. Christopher
(2011) - Práskači
(2011) - Kříž
(2011) - Cousin Sarah
(2011) - Contractor's Routine
(2011) - Collar
(2011) - Cellmates
(2011) - Black Gold
(2010) - Toxic
(2010) - Shadows in Paradise
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Big Money Rustlas
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Super Capers
(2009) - The Grind
(2009) - Double Duty
(2009) - Corrado
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2008) - Stiletto
(2008) - Red
(2008) - Poslední ukolébavka
(2008) - Malí letci
(2008) - A Broken Life
(2008) - American Son
(2007) - Hurikán na povel
(2007) - White Air
(2007) - Výheň
(2007) - Oranges
(2007) - Jízda s Elvisem
(2006) - Zyzzyx Road
(2006) - Střepina
(2006) - Shut Up and Shoot!
(2006) - Posedlá démonem
(2006) - The Genius Club
(2006) - Bottom Feeder
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Piggy Banks
(2005) - No Rules
(2005) - The Nickel Children
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Paparazzi
(2004) - Hustle
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Pavučina snů
(2002) - Reel Comedy: Big Trouble
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Welcome to America
(2002) - Velký průšvih
(2002) - Švindl
(2002) - Otcovy hříchy
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2001) - Chaos Rising: The Storm Around 'Natural Born Killers'
(2001) - Profesionál
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - Sejměte Cartera
(2000) - Rudá planeta
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zápas
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Ochrana svědků
(1999) - Boxeři
(1999) - Bar Florentine
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Svědek proti mafii
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Relic
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Ďábel v modrém
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1993) - Watch It
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Na dostřel
(1992) - Gomorron
(1992) - Přepadení ve vzduchu
(1992) - Procitnutí
(1992) - Divoký anděl
(1991) - Předem vinni
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Kde odpočívají spící psi
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1991) - Bod zlomu
(1990) - A Matter of Degrees
(1989) - Rude Awakening
(1989) - Penn & Teller Get Killed
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Kriminál
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Tom Sizemore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Red Road (TV seriál)":
(*1967) Lisa Bonet

(*1939) Mike Farrell

(*1974) Martin Henderson

(*1959) Tamara Tunie

(*1971) Julianne Nicholson

(*1979) Jason Momoa

(*1990) Kiowa Gordon

(*1990) Allie Gonino

(*1966) Zahn McClarnon

(*1964) Lodge H. Kerrigan (režisér)



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
7°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
28°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
11°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
3°52’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°17’
Štír
20°24’
UranUran:
Panna
0°31’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
11°59’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
10°05’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°44’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Panna
3°27’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Ryby
2°02’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »