Mike Farrell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mike Farrell
(Michael Joseph Farrell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.2. 1939 - 08:40h
Místo:
Saint Paul, Minnesota
Země:
Věk:
81 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Mike Farrell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1939 - 08:40  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.2.1939 - 14:40  
US, Saint Paul:
44°57' s.š., 93°6' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mike Farrell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mike Farrell
datum narození 6.2.1939
(herec, instagram)

Mike Farrell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - The Red Road (TV seriál)
(2014) - Bucky and the Squirrels
(2013) - Chasing Beauty
(2010) - Opravdový MASH
(2010) - Pohotovost Miami (TV seriál)
(2007) - Out at the Wedding
(2006) - Superman: Brainiac Attacks
(2006) - Smith (TV seriál)
(2005) - The Young Turks
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Kobylky: Den zkázy
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Klinika
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2003) - Chamtiví lháři
(2002) - M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(1999) - The Medical Value of Laughter
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1997) - 187: Documented
(1997) - Alan Alda - víc než sympaťák
(1997) - Sins of the Mind
(1996) - Vows of Deception
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Superman (TV seriál)
(1995) - The Killers Within
(1994) - Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Memories of M*A*S*H
(1991) - Silent Motive
(1991) - Boj o Jenny
(1990) - Nevěstino věno
(1989) - Incident na temné řece
(1989) - A Deadly Silence
(1988) - UFO Cover-Up?: Live!
(1986) - Vanishing Act
(1985) - Private Sessions
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - J.F.K.: A One-Man Show
(1983) - Volby srdce
(1983) - Memorial Day
(1983) - M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen
(1982) - Hlavní podezřelý
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - El Salvador: Another Vietnam
(1981) - The Body Human: Becoming a Man
(1981) - Good Evening, Captain
(1980) - Father Damien: The Leper Priest
(1979) - Letters from Frank
(1978) - Battered
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1976) - McNaughton's Daughter
(1974) - The Questor Tapes
(1974) - Live Again, Die Again
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - She Cried Murder
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - The Longest Night
(1972) - The Doomsday Machine
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - The Man and the City (TV seriál)
(1970) - The Interns (TV seriál)
(1968) - Terče
(1968) - Panic in the City
(1968) - Countdown
(1967) - Absolvent
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

Mike Farrell - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mike Farrell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mike Farrell - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1944) Shelley Fabares - manželka

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mike Farrell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mike Farrell - herec

se narodil 6.2.1939 ve městě Saint Paul, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mike Farrell

Dnes se narodili
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Mike Farrell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°55’
12
 
LunaLuna:
Panna
19°09’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
7°52’
12
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°14’
10
 
MarsMars:
Střelec
4°58’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°21’
12
 
SaturnSaturn:
Beran
13°43’
1
 
UranUran:
Býk
13°56’
2
 
NeptunNeptun:
Panna
22°51’
7
R
PlutoPluto:
Lev
0°01’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°56’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°16’
11
 
CheirónCheirón:
Rak
4°47’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
18°22’
7
Domy:
Ryby
16°08’
Panna
16°08’
2:
Býk
3°40’
8:
Štír
3°40’
3:
Blíženci
2°09’
9:
Střelec
2°09’
Blíženci
23°19’
Střelec
23°19’
5:
Rak
13°19’
Kozoroh
13°19’
6:
Lev
7°21’
Vodnář
7°21’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
4°43’
11
Slun./Luna:
Střelec
3°02’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Výročí úmrtí dnes mají
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) zpěvák, skladatel, muzikant

Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) umělec, malíř, aktivní komunista a manžel malířky Fridy Kahlo

Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) herec

Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) zpěvačka

Francie Barbara
(*1930 - 1997) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »