vodnar

Troy Donahue
(1959): Imitation of Life

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
2.9.2001 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Troy Donahue - Film: Imitation of Life
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Troy Donahue - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - The Boys Behind the Desk
(1999) - V zajetí rocku
(1998) - Merchants of Venus
(1998) - Legie
(1997) - Bimbo Movie Bash
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1993) - Showdown
(1992) - The Pamela Principle
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1992) - Dvojitý úder
(1991) - Shock 'Em Dead
(1991) - Noleul bola america
(1991) - Deadly Diamonds
(1990) - Omega Cop
(1990) - Nudity Required
(1990) - Cry-Baby
(1990) - Click: The Calendar Girl Killer
(1989) - Zmrazení
(1989) - Terminal Force
(1989) - Sounds of Silence
(1989) - The Platinum Triangle
(1989) - Msta
(1989) - Hot Times at Montclair High
(1989) - Doktorka odjinud
(1989) - Deadly Spygames
(1989) - Blood Nasty
(1989) - Bad Blood
(1989) - Assault of the Party Nerds
(1988) - Sexpot
(1988) - Hollywoodský policajt
(1988) - Hawkeye
(1988) - Hard Rock Nightmare
(1987) - Smrtelná kořist
(1987) - Oči draka
(1987) - Hyôryu kyôshitsu
(1987) - Cyklón
(1986) - Low Blow
(1984) - Grandview USA
(1983) - Tin Man
(1983) - Malibu
(1977) - Ultraje
(1977) - The Legend of Frank Woods
(1974) - South Seas
(1974) - Seizure
(1974) - Kmotr II
(1974) - Cockfighter
(1972) - The Last Stop
(1971) - Sweet Savior
(1970) - The Phantom Gunslinger
(1969) - The Lonely Profession
(1968) - Split Second to an Epitaph
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - Rocket to the Moon
(1967) - Come Spy with Me
(1965) - My Blood Runs Cold
(1964) - A Distant Trumpet
(1963) - Palm Springs Weekend
(1962) - Římské dobrodružství
(1961) - The 13th Annual Primetime Emmy Awards
(1961) - Susan Slade
(1961) - Parrish
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - The Crowded Sky
(1959) - Imitation of Life
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - A Summer Place
(1958) - Wild Heritage
(1958) - Voice in the Mirror
(1958) - This Happy Feeling
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - Summer Love
(1958) - Monster on the Campus
(1958) - Live Fast, Die Young
(1958) - Flood Tide
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Tarnished Angels
(1957) - The Monolith Monsters
(1957) - Man of a Thousand Faces
(1957) - Man Afraid
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Imitation of Life":
(*1931) John Gavin

(*1921) Lana Turner

(*1897) Douglas Sirk (režisér)

(*1924) Jack Weston

(*1919) Dan O'Herlihy

(*1936) Susan Kohner

(*1914) Juanita Moore

(*1942) Sandra Dee

(*1914) Robert Alda

(*1914) George Barrows

(*1924) Henry Mancini (hudební skladatel)

(*1933) Myrna Fahey

(*1906) Russell Metty (kameraman)

(*1935) Ann Robinson

(*1897) Frank Skinner (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
19°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
28°41’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
10°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
16°53’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Ryby
8°32’
Střelec
29°31’
UranUran:
Býk
1°40’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
16°22’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
26°04’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°31’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Váhy
2°02’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Blíženci
11°06’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »