Robert Alda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Alda
(Alphonso Giuseppe Giovanni Roberto D'Abruzzo)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
3.5.1986 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Robert Alda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.2.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Alda 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Robert Alda
datum narození 26.2.1914
(herec, instagram)

Robert Alda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Alan Alda - víc než sympaťák
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - Code Red
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1980) - Lucy Moves to NBC
(1980) - Beyond Westworld (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Supertrain (TV seriál)
(1979) - Express to Terror
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Sword of Justice (TV seriál)
(1978) - The Squeeze
(1978) - Spider-Man Strikes Back
(1978) - Perfect Gentlemen
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
(1978) - Fame
(1978) - Every Girl Should Have One
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Vezmu si tě...za chvíli
(1976) - The Tony Randall Show (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Natale in casa d'appuntamento
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1976) - The Feather and Father Gang (TV seriál)
(1976) - Bittersweet Love
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - The Invisible Man (TV seriál)
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1975) - Last Hours Before Morning
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Cagliostro
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Rhoda (TV seriál)
(1974) - Lisa e il diavolo
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1973) - Le Serpent
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1969) - The Girl Who Knew Too Much
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Julia (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1962) - The Match Game
(1962) - Totò e Peppino divisi a Berlino
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Devil's Hand
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - Force of Impulse
(1960) - La Vendetta dei barbari
(1960) - Il Sepolcro dei re
(1960) - Militare e mezzo, Un
(1960) - Il Était trois flibustiers
(1959) - Imitation of Life
(1958) - Pursuit (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Secret File, U.S.A. (TV seriál)
(1955) - La Donna più bella del mondo
(1955) - Assignment Abroad
(1951) - Two Gals and a Guy
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Mr. Universe
(1951) - Love of Life (TV seriál)
(1951) - Faith Baldwin Romance Theatre (TV seriál)
(1950) - Tarzan and the Slave Girl
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Hollywood Varieties
(1949) - Homicide
(1948) - April Showers
(1947) - The Man I Love
(1947) - Nora Prentiss
(1946) - Plášť a dýka
(1946) - Cinderella Jones
(1946) - The Beast with Five Fingers
(1945) - Rapsodie v modrém

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Alda 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Alda - herec

se narodil 26.2.1914 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Alda

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Robert Alda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
7°03’
 
LunaLuna:
Ryby
23°29’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°07’
 
VenušeVenuše:
Ryby
10°37’
 
MarsMars:
Rak
6°44’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
8°17’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°24’
 
UranUran:
Vodnář
9°14’
 
NeptunNeptun:
Rak
25°50’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
15°24’
R
Černá LunaLilith:
Beran
10°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°10’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
9xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »