vahy

Uuno Laakso
(1936): VMV 6

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: VMV 6
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1936, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1936 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "VMV 6":
(*1899) Risto Orko (režisér)

(*1913) Erik Blomberg (kameraman)

(*1894) Ants Lauter

(*1908) Mika Waltari (scénárista)

(*1894) Eino Jurkka

(*1897) Joel Rinne

(*1890) Axel Slangus

(*1898) Ossi Korhonen

(*1902) Kaarlo Kytö

(*1894) Eero Vepsälä

(*1899) Kerstin Nylander

(*1885) Kaarlo Saarnio

(*1906) Kaarlo Angerkoski

(*1908) Rakel Linnanheimo

(*1907) Fritz-Hugo Backman

(*1895) Hannes Kuokkanen

(*1915) Regina Linnanheimo

(*1912) Kyösti Käyhkö

(*1896) Theodor Luts (kameraman)

(*1907) Tauno Tattari (scénárista)

(*1916) Liisa Nevalainen

(*1899) Kyösti Erämaa

(*1908) Martta Kinnunen

(*1889) Hugo Hytönen

(*1912) Eija Hiltunen

(*1905) Sasu Haapanen

(*1896) Rosi Rinne

(*1910) Vilho Siivola

(*1908) Santeri Karilo

(*1897) Uno Wikström

(*1885) Pekka Attinen (hudební skladatel)

(*1911) Pentti Saares

(*1910) Annikki Linnoila

(*1912) Ari Laine

(*1904) Irja Kuusla

(*1902) Eino Hyyrynen



Tranzitní horoskop (1936)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Střelec
11°45’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Ryby
5°58’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
1°35’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
16°43’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Rak
26°38’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Kozoroh
12°53’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Panna
29°07’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Blíženci
12°07’

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »