vahy

Uuno Laakso
(1956): Tyttö tuli taloon

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Tyttö tuli taloon
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tyttö tuli taloon":
(*1936) Elina Salo

(*1897) Joel Rinne

(*1888) Anton Soini

(*1891) Uuno Montonen

(*1908) Martta Kontula

(*1909) Matti Aulos

(*1906) Jorma Nortimo

(*1908) Kalle Peronkoski (kameraman)

(*1908) Kalle Peronkoski

(*1915) Pentti Viljanen

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1891) Jalmari Parikka

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1913) Tapio Vilpponen (scénárista)

(*1919) Veikko Itkonen (režisér)

(*1907) Kerttu Hämeranta

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1921) Matti Oravisto

(*1911) Pentti Irjala

(*1925) Juhani Kumpulainen

(*1932) Maija Karhi

(*1920) Arttu Suuntala

(*1911) Tuukka Soitso

(*1932) Esko Jantunen

(*1925) Vilho Pitkämäki

(*1933) Teija Sopanen

(*1919) Jorma Metsävainio

(*1930) Spede Pasanen

(*1934) Heidi Krohn

(*1932) Lauri Lammela

(*1921) Erkki Poikonen

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)

(*1932) Raimo Jääskeläinen



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
28°56’
UranUran:
Štír
22°07’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Vodnář
3°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »