vahy

Uuno Laakso
(1956): Tyttö tuli taloon

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Tyttö tuli taloon
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tyttö tuli taloon":
(*1936) Elina Salo

(*1897) Joel Rinne

(*1888) Anton Soini

(*1891) Uuno Montonen

(*1908) Martta Kontula

(*1909) Matti Aulos

(*1906) Jorma Nortimo

(*1908) Kalle Peronkoski (kameraman)

(*1908) Kalle Peronkoski

(*1915) Pentti Viljanen

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1891) Jalmari Parikka

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1913) Tapio Vilpponen (scénárista)

(*1919) Veikko Itkonen (režisér)

(*1907) Kerttu Hämeranta

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1921) Matti Oravisto

(*1911) Pentti Irjala

(*1925) Juhani Kumpulainen

(*1932) Maija Karhi

(*1920) Arttu Suuntala

(*1911) Tuukka Soitso

(*1932) Esko Jantunen

(*1925) Vilho Pitkämäki

(*1933) Teija Sopanen

(*1919) Jorma Metsävainio

(*1930) Spede Pasanen

(*1934) Heidi Krohn

(*1932) Lauri Lammela

(*1921) Erkki Poikonen

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)

(*1932) Raimo Jääskeläinen



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
28°56’
UranUran:
Štír
22°07’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Vodnář
3°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sarah Jessica Parker
(*1965) herečka

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Velká Británie Elton John
(*1947) zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Kazachstán Vladimir Kličko
(*1976) boxer

Francie Joachim Murat
(*1767) neapolský král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Widmark
(*1914 - 2008) herec

Francie Jules Verne
(*1828 - 1905) spisovatel

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887 - 1976) britský polní maršál

Německo Andreas Lubitz
(*1987 - 2015) pilot

Česká republika Zorka Janů
(*1921 - 1946) herečka, sestra Lídy Baarové



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »