vahy

Uuno Laakso
(1956): Tyttö tuli taloon

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Tyttö tuli taloon
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tyttö tuli taloon":
(*1936) Elina Salo

(*1897) Joel Rinne

(*1888) Anton Soini

(*1891) Uuno Montonen

(*1908) Martta Kontula

(*1909) Matti Aulos

(*1906) Jorma Nortimo

(*1908) Kalle Peronkoski (kameraman)

(*1908) Kalle Peronkoski

(*1915) Pentti Viljanen

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1891) Jalmari Parikka

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1913) Tapio Vilpponen (scénárista)

(*1919) Veikko Itkonen (režisér)

(*1907) Kerttu Hämeranta

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1921) Matti Oravisto

(*1911) Pentti Irjala

(*1925) Juhani Kumpulainen

(*1932) Maija Karhi

(*1920) Arttu Suuntala

(*1911) Tuukka Soitso

(*1932) Esko Jantunen

(*1925) Vilho Pitkämäki

(*1933) Teija Sopanen

(*1919) Jorma Metsävainio

(*1930) Spede Pasanen

(*1934) Heidi Krohn

(*1932) Lauri Lammela

(*1921) Erkki Poikonen

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)

(*1932) Raimo Jääskeläinen



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
28°56’
UranUran:
Štír
22°07’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Vodnář
3°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »