vahy

Václav Šašek
(1992): Kačenka a zase ta strašidla

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Kačenka a zase ta strašidla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kačenka a zase ta strašidla":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1937) Eugen Jegorov

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1934) Josef Somr

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1969) Eva Vejmělková

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1954) Jana Krausová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1966) Adriana Tarábková

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1921) Oldřich Velen

(*1943) Petr Brukner

(*1950) Miloslav Horáček

(*1924) Luděk Kopřiva

(*1925) Pavel Vondruška

(*1925) Jindřich Polák (režisér)

(*1925) Jindřich Polák (scénárista)

(*1929) Ivo Niederle

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1932) Eduard Cupák

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1940) Zdeněk Hess

(*1938) Karel Svoboda (hudební skladatel)

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1927) Josef Vaniš (kameraman)



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Beran
25°36’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »