vahy

Václav Šašek
(1992): Kačenka a zase ta strašidla

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Kačenka a zase ta strašidla
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kačenka a zase ta strašidla":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1937) Eugen Jegorov

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1934) Josef Somr

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1969) Eva Vejmělková

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1954) Jana Krausová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1966) Adriana Tarábková

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1921) Oldřich Velen

(*1943) Petr Brukner

(*1950) Miloslav Horáček

(*1924) Luděk Kopřiva

(*1925) Pavel Vondruška

(*1925) Jindřich Polák (režisér)

(*1925) Jindřich Polák (scénárista)

(*1929) Ivo Niederle

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1932) Eduard Cupák

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1940) Zdeněk Hess

(*1938) Karel Svoboda (hudební skladatel)

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1927) Josef Vaniš (kameraman)



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Beran
25°36’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »