blizenci

Vasilij Pičul
(1993): Mečty idiota

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Vasilij Pičul - Film: Mečty idiota
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vasilij Pičul - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mečty idiota":
(*1910) Vatslav Dvoržeckij

(*1955) Vasili Mishchenko

(*1962) Andrej Sokolov

(*1933) Stanislav Ljubšin

(*1941) Andrej Smirnov



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
24°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
19°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
10°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
8°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
22°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
6°28’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°48’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Lev
22°36’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Štír
8°51’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Panna
5°45’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°34’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Lev
14°57’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Ryby
6°40’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »