blizenci

Vasilij Pičul
(2009): Zastava Žilina (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Vasilij Pičul - Film: Zastava Žilina (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vasilij Pičul - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zastava Žilina (TV seriál)":
(*1981) Ivan Stěbunov

(*1959) Marina Jakovleva

(*1981) Michail Tarabukin

(*1976) Alexej Dmitrijev

(*1984) Jekatěrina Vilkova



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
24°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
19°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
10°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
8°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
22°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
6°28’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°48’
Panna
21°45’
UranUran:
Lev
22°36’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
8°51’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
5°45’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°34’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Lev
14°57’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
6°40’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »