blizenci

Vasilij Pičul
(2009): Zastava Žilina (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Vasilij Pičul - Film: Zastava Žilina (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vasilij Pičul - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zastava Žilina (TV seriál)":
(*1981) Ivan Stěbunov

(*1959) Marina Jakovleva

(*1981) Michail Tarabukin

(*1976) Alexej Dmitrijev

(*1984) Jekatěrina Vilkova



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
24°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
19°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
10°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
8°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
22°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
6°28’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°48’
Panna
21°45’
UranUran:
Lev
22°36’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
8°51’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
5°45’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°34’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Lev
14°57’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
6°40’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »