vodnar

Wesley Strick
(1998): Poprava

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec
Wesley Strick - Film: Poprava
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Wesley Strick - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wesley Strick - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Wesley Strick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poprava":
(*1974) Joaquin Phoenix

(*1969) Anne Heche

(*1939) Raymond J. Barry

(*1970) Vince Vaughn

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1950) Joseph Ruben (režisér)

(*1952) Pierre Jolivet (scénárista)

(*1940) Reynaldo Villalobos (kameraman)

(*1973) Vera Farmiga

(*1946) Bruce Robinson (scénárista)

(*1967) David Conrad

(*1962) David Zayas

(*1947) Teoh Kah Yong

(*1957) Mark Mancina (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
22°14’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
10°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
25°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
0°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
16°24’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Štír
9°19’
Beran
13°46’
UranUran:
Rak
19°49’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
26°00’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
23°50’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°33’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Váhy
16°12’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°43’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Cagney
(*1899 - 1986) herec

Německo Karl May
(*1842 - 1912) spisovatel, autor příběhů o Vinnetouovi a Old Shatterhandovi

Chorvatsko Rudolf Steiner
(*1861 - 1925) filosof, umělec, kritik, zakladatel antroposofie

Velká Británie Alžběta, královna matka
(*1900 - 2002) manželka krále Jiřího VI.

Česká republika Zuzana Šavrdová
(*1945 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »