Anne Heche wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anne Heche
(Anne Celeste Heche)

Pohlaví:
Žena
Narození:
25.5. 1969 - 16:51h
Místo:
Cleveland Heights, Ohio
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Anne Heche - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.5.1969 - 16:51  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.5.1969 - 20:51  
US, Cleveland Heights:
41°30' s.š., 81°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anne Heche 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anne Heche
datum narození 25.5.1969
(herečka, režisérka, instagram)

Anne Heche - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Word
(2016) - One Shot
(2015) - Heat
(2015) - Dig (TV seriál)
(2014) - One Christmas Eve
(2013) - Save Me (TV seriál)
(2013) - Nothing Left to Fear
(2013) - The Michael J. Fox Show (TV seriál)
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - That's What She Said
(2012) - Megazkrat: Smrtící výpadek
(2012) - Black November: Struggle for the Niger Delta
(2012) - Arthur Newman
(2011) - Vraždy v Lake City
(2011) - Rampart
(2011) - Falešné přátelství
(2011) - Cedar Rapids
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Benga v záloze
(2009) - Samec
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2008) - The Doctors
(2008) - Toxic Skies
(2008) - Mladý Indiana Jones: Skandál na Broadwayi
(2007) - What Love Is
(2007) - Superman: Soudný den
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - Duch spisovatele
(2006) - Osudná známost
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2005) - Silver Bells
(2004) - Zrození
(2004) - Sestra i matka
(2004) - The Dead Will Tell
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Behind the Scenes of 'John Q'
(2002) - John Q.
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2001) - Prozacový národ
(2000) - Sebeobrana
(2000) - Dvojník
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - 'Psycho' Path
(1999) - Karen Black: Actress at Work
(1999) - Třetí zázrak
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Šest dní, sedm nocí
(1998) - Psycho
(1998) - Poprava
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Vrtěti psem
(1997) - Tajemství loňského léta
(1997) - Subway Stories: Tales from the Underground
(1997) - Sopka
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Řeči, řeči...
(1996) - Porotce
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1995) - Královská ryba
(1995) - Divoká hra
(1994) - Život naruby
(1994) - Proti zdi
(1994) - Prostě úžasná
(1994) - Princezna
(1994) - The Investigator
(1994) - Girls in Prison
(1993) - Dobrodružství Hucka Finna
(1993) - An Ambush of Ghosts
(1992) - O Pioneers!
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1989) - The 16th Annual Daytime Emmy Awards
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1964) - Another World (TV seriál)

Anne Heche - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Anne Heche - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Anne Heche - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.5.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anne Heche 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anne Heche - herečka, režisérka

se narodila 25.5.1969 ve městě Cleveland Heights, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anne Heche

Dnes se narodili
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Anne Heche
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°26’
8
 
LunaLuna:
Panna
20°09’
11
 
MerkurMerkur:
Blíženci
9°45’
8
R
VenušeVenuše:
Beran
21°09’
7
 
MarsMars:
Střelec
11°53’
2
R
JupiterJupiter:
Panna
26°06’
12
 
SaturnSaturn:
Býk
3°09’
7
 
UranUran:
Panna
29°56’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
27°08’
2
R
PlutoPluto:
Panna
22°25’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°56’
6
R
Černá LunaLilith:
Rak
8°10’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
6°01’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
4°49’
4
Domy:
Váhy
19°06’
Beran
19°06’
2:
Štír
16°28’
8:
Býk
16°28’
3:
Střelec
18°01’
9:
Blíženci
18°01’
Kozoroh
22°30’
Rak
22°30’
5:
Vodnář
25°56’
Lev
25°56’
6:
Ryby
25°03’
Panna
25°03’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
5°48’
11
Slun./Luna:
Rak
27°18’
10


Zítra slaví narozeniny
Irsko Liam Neeson
(*1952) herec

Litva Al Jolson
(*1886) herec

Česká republika Libuše Šafránková
(*1953) herečka

Spojené státy James Ivory
(*1928) režisér, herec

Spojené státy Dean Martin
(*1917) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931 - 2005) herečka

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931 - 2010) režisér, scénárista, herec

Francie Pierre Brice
(*1929 - 2015) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua

Švýcarsko Carl Gustav Jung
(*1875 - 1961) lékař, psychoterapeut, zakladatel analytické psychologie

Francie Louis Lumière
(*1864 - 1948) režisér, kameraman, jeden z prvních filmových tvůrců



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »