vahy

Will Smith
(1992): Gomorron

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1968 - 01:46h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, raper
Will Smith - Film: Gomorron
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Will Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Bad Boys 4
(2017) - Bad Boys 3
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The American Can
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2016) - Hancock 2
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - Focus
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Zimní příběh
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Po zániku Země
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Muži v černém 3
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - A Man's Story
(2009) - Breaking Benjamin - Dear Agony (hudební videoklip)
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Cautionary Tale: The Science of 'I Am Legend'
(2008) - Sedm životů
(2008) - Hancock
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Já, legenda
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Štěstí na dosah
(2005) - The Young Turks
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Robot Revolution: The Making of 'I, Robot'
(2004) - Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
(2004) - Táta na plný úvazek
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Já, robot
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Americký chopper
(2003) - A Closer Walk
(2003) - Mizerové II
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Straight Clownin'
(2002) - Roots: Celebrating 25 Years
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - MIB ADR
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Design in Motion: The Look of 'Men in Black II'
(2002) - Creature Featurettes
(2002) - Barry Sonnenfeld's Intergalactic Guide to Comedy
(2002) - Muži v černém 2
(2001) - National Lottery Christmas Cracker
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - The Making of 'Ali'
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Metamorphosis of Men in Black
(2000) - Men in Black Alien Attack
(2000) - Legenda o slavném návratu
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Torrance Rises
(1999) - Tina Turner: Celebrate Live 1999 (koncert)
(1999) - Wild Wild West
(1998) - Smash Hits Poll Winners Party 1998
(1998) - Ultra Sound (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Muži v černém
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Mizerové
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Extra
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Šest stupňů odloučení
(1993) - Made in America
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1991) - Voices that Care
(1991) - Idols
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Saturday Morning Videos
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - The Perfect Date
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1986) - Oprah show
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - La nuit des Césars
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Will Smith - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Will Smith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gomorron":
(*1956) Mel Gibson

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1952) Liam Neeson

(*1955) Bill Paxton

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1961) George Clooney

(*1956) Andy Garcia

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1930) Clint Eastwood

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1972) Jude Law

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1939) Ian McKellen

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Karen Allen

(*1937) Morgan Freeman

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1954) Will Patton

(*1977) Liv Tyler

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1967) Carrie-Anne Moss

(*1958) Tim Robbins

(*1955) Peter Gallagher

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1967) Vin Diesel

(*1953) Peter Stormare

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Chris Penn

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1975) Milla Jovovich

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1951) Stellan Skarsgård

(*1966) Billy Zane

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1981) Elijah Wood

(*1958) Viggo Mortensen

(*1971) Sean Astin

(*1959) Sean Bean

(*1931) Ian Holm

(*1975) Kate Winslet

(*1943) Ben Kingsley

(*1962) Ralph Fiennes

(*1931) Robert Duvall

(*1937) Anthony Hopkins

(*1940) John Hurt

(*1952) Isabella Rossellini

(*1936) Dennis Hopper

(*1974) Giovanni Ribisi

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1964) Deborah Kara Unger

(*1960) Sean Penn

(*1936) Albert Finney

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1965) Connie Nielsen

(*1958) Gary Oldman

(*1978) Josh Hartnett

(*1961) Tom Sizemore

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1970) Matt Damon

(*1935) Woody Allen

(*1958) Alec Baldwin

(*1974) Christian Bale

(*1940) James Caan

(*1943) Chevy Chase

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1967) Benicio Del Toro



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
2°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
9°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
19°53’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Beran
23°37’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
29°47’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
24°26’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
23°01’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°47’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°59’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Beran
1°01’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
0°55’
4. IC:
Váhy
16°45’
7. DSC:
Vodnář
0°55’
10. MC:
Beran
16°45’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »