vodnar

Zsa Zsa Gabor
(1978): Every Girl Should Have One

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.2. 1915 - 20:08h
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
† 101 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.12.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Zsa Zsa Gabor - Film: Every Girl Should Have One
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Zsa Zsa Gabor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(1996) - Bradyovi 2
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1993) - Někdo to rád studené
(1993) - Est & Ouest: Les paradis perdus
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1991) - The People vs. Zsa Zsa Gabor
(1991) - Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
(1990) - Schmidteinander
(1990) - Sněhurka a jak to bylo dál
(1989) - The Pat Sajak Show
(1988) - Christmas Special
(1987) - Splněný sen
(1987) - Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
(1986) - Smart Alec
(1986) - Charlie Barnett's Terms of Enrollment
(1985) - California Girls
(1984) - Frankenstein's Great Aunt Tillie
(1983) - Mario Lanza: The American Caruso
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Hollywood, ich komme
(1978) - Every Girl Should Have One
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Break the Bank
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1974) - Tattletales
(1972) - Vzhůru na frontu
(1971) - Mooch Goes to Hollywood
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Jack of Diamonds
(1966) - What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This?
(1966) - Picture Mommy Dead
(1966) - Drop Dead Darling
(1965) - P.D.Q.
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1964) - Hollywood Backstage
(1964) - Zsa-Zsa Gabor Story
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Lykke og krone
(1962) - The Road to Hong Kong
(1962) - Boys' Night Out
(1960) - Pepe
(1960) - Ninotchka
(1960) - La Contessa azzurra
(1959) - For the First Time
(1958) - Screen Snapshots: Salute to Hollywood
(1958) - The Man Who Wouldn't Talk
(1958) - Queen of Outer Space
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1958) - Dotek zla
(1958) - Country Music Holiday
(1957) - The Girl in the Kremlin
(1956) - Sneak Preview (TV seriál)
(1956) - Death of a Scoundrel
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Sangre y luces
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Ball der Nationen
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - Lili
(1953) - L'Ennemi public no 1
(1952) - The Million Dollar Nickel
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Moulin Rouge
(1952) - Lovely to Look at
(1950) - The Frank Sinatra Show
Spoluherci ve filmu "Every Girl Should Have One":
(*1912) Alice Faye

(*1914) Robert Alda

(*1927) Hans Conried

(*1935) Hy Pyke

(*1944) John Zenda



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
16°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
5°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
0°39’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°43’
Panna
0°08’
UranUran:
Vodnář
11°56’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Rak
28°34’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Rak
0°23’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°07’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Býk
18°43’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Ryby
16°35’
Býk
1°09’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
24°01’
4. IC:
Střelec
22°34’
7. DSC:
Ryby
24°01’
10. MC:
Blíženci
22°34’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »