Aaron Lustig wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aaron Lustig

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rochester, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Aaron Lustig - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.9.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aaron Lustig 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Aaron Lustig
datum narození 17.9.1956
(herec, instagram)

Aaron Lustig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Guilt by Association
(2012) - Zásnuby na dobu neurčitou
(2012) - Krásná řeznice
(2011) - Rumový deník
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Na doraz
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Zmizení
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2004) - Den poté
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Stydlivý polda
(2000) - Smlouva s ďáblem
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Úterky s Morriem
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Blood Type
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Studio sport (TV seriál)
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Relic
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Murder in My Mind
(1997) - Michael Hayes (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - Noční šichta
(1996) - Moesha (TV seriál)
(1996) - Men Behaving Badly (TV seriál)
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - After Jimmy
(1995) - Women of the House (TV seriál)
(1995) - Unhappily Ever After (TV seriál)
(1995) - Stuart Saves His Family
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Scanner 2: Volkinova pomsta
(1995) - Modlitba za matku
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - An Element of Truth
(1995) - Dámská jízda
(1995) - The Crew (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Trable s opicí
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Princezna
(1994) - Muž stínu
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Family Dog (TV seriál)
(1993) - Empty Cradle
(1993) - The Day My Parents Ran Away
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - Neviditelný na útěku
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Jízda života
(1992) - Flying Blind (TV seriál)
(1992) - Bad Channels
(1991) - The Royal Family (TV seriál)
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Lumpíci (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - The Bradys (TV seriál)
(1990) - Summer Dreams: The Story of the Beach Boys
(1990) - Střihoruký Edward
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Smrtící skalpel
(1990) - Rodina špionů
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1990) - Good Grief (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Darkman
(1990) - Blind Faith
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Nahá lež
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Krotitelé duchů II
(1989) - Coach (TV seriál)
(1989) - Alien Nation
(1988) - Leap of Faith
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hrát za každou cenu
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.9.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aaron Lustig 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aaron Lustig - herec

se narodil 17.9.1956 ve městě Rochester, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aaron Lustig

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Aaron Lustig
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
24°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
24°40’
 
MerkurMerkur:
Váhy
11°20’
R
VenušeVenuše:
Lev
9°28’
 
MarsMars:
Ryby
16°23’
R
JupiterJupiter:
Panna
14°51’
 
SaturnSaturn:
Štír
28°01’
 
UranUran:
Lev
5°38’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°52’
 
PlutoPluto:
Lev
29°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°18’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°51’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°51’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »