Aisha Hinds wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aisha Hinds

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herečka

Aisha Hinds - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aisha Hinds 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aisha Hinds
datum narození 13.11.1975
(herečka, instagram)

Aisha Hinds - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - All the Way
(2015) - Runaway Island
(2015) - Breed
(2014) - Zůstaň se mnou
(2014) - Beyond the Lights
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Pod kupolí (TV seriál)
(2013) - Cult (TV seriál)
(2011) - Pět žen
(2011) - Gun Hill
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Nezastavitelný
(2010) - Detroit 1-8-7 (TV seriál)
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - Within
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2009) - Prison Break: The Final Break
(2009) - Madea Goes to Jail
(2009) - Lost Dream
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Dollhouse: Echo
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2007) - Profesionálky (TV seriál)
(2007) - Mr. Brooks
(2007) - Conspiracy (TV seriál)
(2006) - Policejní vyjednavači (TV seriál)
(2006) - Lincoln Heights (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Přepadení 13. okrsku
(2005) - Neo Ned
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
(2005) - Invaze (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Blue's Clues (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aisha Hinds 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aisha Hinds - herečka

se narodila 13.11.1975 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aisha Hinds

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Aisha Hinds
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
20°29’
 
LunaLuna:
Ryby
20°29’
 
MerkurMerkur:
Štír
11°29’
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°03’
 
MarsMars:
Rak
2°18’
R
JupiterJupiter:
Beran
15°59’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°58’
 
UranUran:
Štír
3°55’
 
NeptunNeptun:
Střelec
10°44’
 
PlutoPluto:
Váhy
10°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
21°50’
R
Černá LunaLilith:
Beran
1°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°45’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »