Alan Alda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Alda
(Alphonso Joseph D'Abruzzo)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.1. 1936 - 05:07h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Alan Alda - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
28.1.1936 - 05:07  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.1.1936 - 10:07  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Alda 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alan Alda
datum narození 28.1.1936
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Alan Alda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Nejdelší jízda
(2015) - Most špiónů
(2014) - HuffPost Live Conversations
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2012) - Tohle je ráj
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - Opravdový MASH
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2008) - Nic než pravda
(2008) - Chvilkové zatmění
(2008) - Boj o patent
(2007) - The Dame Edna Treatment
(2007) - Reportér v ringu
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Letec
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Mrtvá zóna
(2001) - ClubLand
(2000) - The Making of What Women Want
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Influences (TV seriál)
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Keepers of the Frame
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1998) - Objekt mé touhy
(1997) - Alan Alda - víc než sympaťák
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Město šílenců
(1996) - Všichni říkají: Miluji tě
(1996) - Jakeovy ženy
(1996) - Flirtování s katastrofou
(1995) - Kanadská slanina
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Bílá míle
(1993) - Tajemná vražda na Manhattanu
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Šepoty ve tmě
(1991) - Memories of M*A*S*H
(1990) - Betsyina svatba
(1989) - Zločiny a poklesky
(1988) - Nový život
(1986) - Sladká svoboda
(1984) - Sunday Night Live
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Čtyři roční období
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - Svedení Joea Tynana
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Příští rok ve stejnou dobu
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Podivná spravedlnost
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1974) - The 26th Annual Primetime Emmy Awards
(1974) - Annie and the Hoods
(1974) - Free to Be... You & Me
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Lily
(1973) - Isn't It Shocking?
(1972) - Zabít klauna
(1972) - Playmates
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - The Glass House
(1971) - Story Theatre (TV seriál)
(1971) - Koncert pro Satana
(1970) - The Moonshine War
(1970) - Jenny
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1968) - What's My Line?
(1968) - Papírový lev
(1964) - That Was the Week That Was
(1963) - Gone Are the Days!
(1962) - The Match Game
(1955) - Secret File, U.S.A. (TV seriál)

Alan Alda - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alan Alda - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.1.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Alda 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Alda - herec, scénárista, režisér

se narodil 28.1.1936 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Alda

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Alan Alda
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
7°19’
1
 
LunaLuna:
Beran
3°21’
3
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°54’
2
R
VenušeVenuše:
Střelec
29°48’
12
 
MarsMars:
Ryby
10°49’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
17°03’
12
 
SaturnSaturn:
Ryby
8°38’
2
 
UranUran:
Býk
1°41’
4
 
NeptunNeptun:
Panna
16°21’
8
R
PlutoPluto:
Rak
26°03’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°28’
1
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°08’
9
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°04’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
6°06’
10
Domy:
Kozoroh
2°08’
Rak
2°08’
2:
Vodnář
11°22’
8:
Lev
11°22’
3:
Ryby
22°52’
9:
Panna
22°52’
Beran
26°10’
Váhy
26°10’
5:
Býk
21°15’
Štír
21°15’
6:
Blíženci
12°00’
Střelec
12°00’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
29°09’
11
Slun./Luna:
Ryby
5°20’
2


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »