Alan Arkin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Arkin
(Alan Wolf Arkin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.3. 1934 - 04:17h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
85 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Alan Arkin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.3.1934 - 04:17  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.3.1934 - 09:17  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Arkin 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alan Arkin
datum narození 26.3.1934
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Alan Arkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Let It Snow
(2017) - Loupež ve velkém stylu
(2015) - Trable o Vánocích
(2014) - Milionový nadhazovač
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Zpátky do ringu
(2013) - Kouzelníci
(2013) - In Security
(2012) - Jako za starejch časů
(2012) - Argo
(2011) - V cizí kůži
(2011) - Thin Ice
(2011) - Mupeti
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Soukromé životy Pippy Lee
(2009) - City Island
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Marley a já
(2008) - Jarní úklid s.r.o.
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - BAFTA Film Awards 2007
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Odvlečen
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2006) - Paličatý všeuměl
(2006) - Novic
(2006) - Malá Miss Sunshine
(2006) - Firewall
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Eros
(2004) - Dárek z lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - V hlavní roli Pancho Villa osobně
(2003) - Akta Pentagon
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Varianova válka
(2001) - Třináct rozhovorů o tomtéž
(2000) - Kouzelníci
(2000) - Arigo
(1999) - Jakub lhář
(1999) - Blood Money
(1998) - Brloh v Beverly Hills
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - O Que É Isso, Companheiro?
(1997) - Jasný terč
(1997) - Gattaca
(1996) - Matka noc
(1996) - Heckova cesta domů
(1995) - Steal Big, Steal Little
(1995) - The Jerky Boys
(1994) - Zbraň poslední zkázy
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1993) - Samuel Beckett Is Coming Soon
(1993) - Nakažlivý žár
(1993) - Cooperstown
(1993) - Babí léto
(1993) - A tak jsem si vzal řeznici
(1992) - Konkurenti
(1991) - Rocketeer
(1990) - In the Director's Chair: The Man Who Invented Edward Scissorhands
(1990) - Střihoruký Edward
(1990) - Městský pohár
(1990) - Havana
(1988) - Necessary Parties
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Útěk ze Sobiboru
(1987) - Harry (TV seriál)
(1986) - Velké problémy
(1986) - A Deadly Business
(1985) - Joshua Then and Now
(1985) - Doktorem proti své vůli
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1984) - A Matter of Principle
(1983) - The Return of Captain Invincible
(1982) - Poslední jednorožec
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Vlkodlak
(1981) - Nevhodné informace
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1980) - Simon
(1979) - Carol Burnett & Company
(1979) - The Magician of Lublin
(1979) - Blízcí příbuzní
(1978) - The Other Side of Hell
(1978) - The Defection of Simas Kudirka
(1977) - Fire Sale
(1976) - Sherlock Holmes ve Vídni
(1975) - Rafferty and the Gold Dust Twins
(1975) - Hearts of the West
(1974) - It Couldn't Happen to a Nicer Guy
(1974) - Freebie and the Bean
(1973) - Deadhead Miles
(1972) - Poslední z vášnivých milovníků
(1971) - Little Murders
(1970) - Hlava 22
(1969) - Sezame, otevři se
(1969) - Popi
(1969) - The Monitors
(1968) - Srdce je osamělý lovec
(1968) - Inspektor Clouseau
(1967) - Sedmkrát žena
(1967) - Čekej do tmy
(1966) - Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
(1966) - The Last Mohican
(1963) - That's Me
(1957) - Calypso Heat Wave

Alan Arkin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alan Arkin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Arkin 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Arkin - herec, scénárista, režisér

se narodil 26.3.1934 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Arkin

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Alan Arkin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
5°01’
1
 
LunaLuna:
Lev
11°02’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
8°32’
1
 
VenušeVenuše:
Vodnář
20°47’
12
 
MarsMars:
Beran
9°17’
1
 
JupiterJupiter:
Váhy
20°00’
8
R
SaturnSaturn:
Vodnář
24°03’
12
 
UranUran:
Beran
26°05’
2
 
NeptunNeptun:
Panna
10°22’
7
R
PlutoPluto:
Rak
22°33’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°06’
12
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°18’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
0°08’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
18°09’
8
Domy:
Vodnář
24°10’
Lev
24°10’
2:
Beran
12°06’
8:
Váhy
12°06’
3:
Býk
15°47’
9:
Štír
15°47’
Blíženci
10°01’
Střelec
10°01’
5:
Rak
0°59’
Kozoroh
0°59’
6:
Rak
23°22’
Kozoroh
23°22’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
17°05’
11
Slun./Luna:
Blíženci
8°02’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »