Sofía Vergara wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sofía Vergara
(Sofía Margarita Vergara Vergara)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Barranquilla
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka, modelka

Sofía Vergara - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.7.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sofía Vergara 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Sofía Vergara
datum narození 10.7.1972
(herečka, modelka, instagram)

Sofía Vergara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - The Brits Are Coming
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - WWE Hell in a Cell
(2015) - Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
(2015) - Heat
(2015) - Divoká dvojka
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Šéf
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Útěk z planety Země
(2013) - Machete zabíjí
(2013) - Fading Gigolo
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Katie
(2012) - Tři moulové
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Šmoulové
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Madea Goes to Jail
(2008) - Meet the Browns
(2007) - Zastánci blahobytu (TV seriál)
(2007) - Fuego en la sangre (TV seriál)
(2006) - Výprodej
(2006) - Trhni si!
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2006) - Amas de casa desesperadas (TV seriál)
(2005) - Legendy z Dogtownu
(2005) - Hot Properties (TV seriál)
(2005) - Čtyři bratři
(2004) - 24. Den
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Rodney (TV seriál)
(2004) - Perfektní servis
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Všechny chtějí Papiho
(2003) - Eve (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Velký průšvih
(2002) - Escándalo del mediodía, El (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2000) - Club La Bomba (TV seriál)
(1999) - A que no te atreves (TV seriál)
(1995) - Acapulco, cuerpo y alma (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
Sofía Vergara - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1977) Joe Gonzalez - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1966) Donal Logue (fáma)
(*1962) Tom Cruise
(*1970) Luis Miguel (fáma)
(*1975) Enrique Iglesias

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.7.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sofía Vergara 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sofía Vergara - herečka, modelka

se narodila 10.7.1972 ve městě Barranquilla
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sofía Vergara

Dnes se narodili
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


Sofía Vergara
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
18°18’
 
LunaLuna:
Rak
14°04’
 
MerkurMerkur:
Lev
14°41’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
18°15’
 
MarsMars:
Lev
7°29’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°29’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
14°59’
 
UranUran:
Váhy
14°20’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°47’
R
PlutoPluto:
Panna
29°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
15°22’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°19’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886 - 1960) režisér, herec

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872 - 1949) konstruktér, vynálezce, scénárista

Německo Walther Gerlach
(*1889 - 1979) německý fyzik

Rakousko Aribert Heim
(*1914 - 1992) lékař SS v koncentračním táboře, přezdívaný Doktor Smrt

Spojené státy Isaac Hayes
(*1942 - 2008) herec, zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »