Alan Tudyk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Tudyk
(Alan Wray Tudyk)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
El Paso, Texas
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herec

Alan Tudyk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.3.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Tudyk 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alan Tudyk
datum narození 16.3.1971
(herec, instagram)

Alan Tudyk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2016) - Rogue One: Star Wars Story
(2016) - Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
(2015) - Trumbo
(2015) - Star proti silám zla (TV seriál)
(2015) - Oddball
(2015) - Labyrint: Zkoušky ohněm
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2015) - Hodný dinosaurus
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Velká šestka
(2014) - Tell
(2014) - Premature
(2014) - Liga spravedlivých: Válka
(2013) - 42
(2013) - The Power Inside (TV seriál)
(2013) - Ledové království
(2012) - Firefly 10th Anniversary: Browncoats Unite
(2012) - Strange Frame
(2012) - Raubíř Ralf
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2012) - Abraham Lincoln: Lovec upírů
(2011) - Zajatci předměstí (TV seriál)
(2011) - Transformers 3
(2011) - Conception
(2011) - Alvin a Chipmunkové 3
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - Tucker & Dale vs. Zlo
(2010) - The Rockford Files
(2010) - Krásný chlapec
(2010) - Good Vibes (TV seriál)
(2009) - V (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - The Ballad of G.I. Joe
(2009) - Astro Boy
(2008) - Meet Market
(2007) - 3:10 Vlak do Yumy
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Horší než smrt
(2006) - Done the Impossible: The Fans' Tale of 'Firefly' and 'Serenity'
(2006) - Doba ledová 2: Obleva
(2005) - Serenity
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2004) - Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
(2004) - Vybíjená
(2004) - RX
(2004) - Já, robot
(2003) - Americký chopper
(2003) - Here's How It Was: The Making of 'Firefly'
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Doba ledová
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - Tournaments: A Cross Between Pro Football and Stock Car Racing
(2001) - School of Hard Knocks
(2001) - The Rock Music Scene in 1370
(2001) - The Making of 'A Knight's Tale'
(2001) - Srdce v Atlantidě
(2001) - Příběh rytíře
(2000) - 28 dní
(2000) - Skvělí chlapi
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - 35 Miles from Normal
(1993) - Frasier (TV seriál)

Alan Tudyk - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alan Tudyk - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Tudyk 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Tudyk - herec

se narodil 16.3.1971 ve městě El Paso, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Tudyk

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Alan Tudyk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°14’
 
LunaLuna:
Štír
13°21’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°31’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
14°30’
 
MarsMars:
Kozoroh
2°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°22’
 
SaturnSaturn:
Býk
18°38’
 
UranUran:
Váhy
12°13’
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°02’
R
PlutoPluto:
Panna
28°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
22°00’
R
Černá LunaLilith:
Panna
21°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°55’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »