Alec Guinness wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alec Guinness
(Alec Guinness de Cuffe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.4. 1914 - 05:45h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.8.2000 (Příčina: Rakovina, Játra)
Povolání:
herec

Alec Guinness - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
2.4.1914 - 05:45  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.4.1914 - 05:45  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alec Guinness 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Alec Guinness
datum narození 2.4.1914
(herec, instagram)

Alec Guinness - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2010) - The People vs. George Lucas
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2003) - The Making of 'Lawrence of Arabia'
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(1996) - Hurá do života!
(1994) - Němý svědek
(1993) - Jednou se sejdeme
(1992) - Tales from Hollywood
(1991) - Kafka
(1988) - Malá Dorritka
(1988) - Hrst plná prachu
(1985) - Monsignor Quijote
(1984) - Edwin
(1984) - Cesta do Indie
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1980) - Vyzvednutí Titaniku
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1980) - Malý lord Fauntleroy
(1979) - Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
(1977) - To See Such Fun
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1976) - Vražda na večeři
(1976) - Caesar and Cleopatra
(1975) - Arena (TV seriál)
(1974) - The Gift of Friendship
(1973) - Hitler: The Last Ten Days
(1972) - Bratr Slunce, sestra Luna
(1970) - Scrooge
(1970) - E.E. Cummings
(1970) - Cromwell
(1969) - Twelfth Night
(1969) - Conversation at Night
(1968) - Tuesday's Documentary (TV seriál)
(1967) - The Comedians in Africa
(1967) - Komedianti
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Hotel Paradiso
(1965) - Pasternak
(1965) - Situace je zoufalá, nikoliv však vážná
(1965) - Doktor Živago
(1964) - Pád říše římské
(1962) - Lawrence z Arábie
(1962) - H.M.S. Defiant
(1961) - A Majority of One
(1960) - Melodie slávy
(1959) - The Wicked Scheme of Jebal Deeks
(1959) - The Scapegoat
(1959) - Náš člověk v Havaně
(1958) - The Horse's Mouth
(1957) - Most přes řeku Kwai
(1957) - Loď dobré pohody
(1956) - The Swan
(1955) - Rowlandson's England
(1955) - To Paris with Love
(1955) - The Prisoner
(1955) - Pět lupičů a stará dáma
(1955) - Baker's Dozen
(1954) - The Stratford Adventure
(1954) - Father Brown
(1953) - The Square Mile
(1953) - Malta Story
(1953) - The Captain's Paradise
(1952) - The Card
(1951) - Zlaté věže
(1951) - Muž v bílém obleku
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1950) - The Mudlark
(1950) - Last Holiday
(1949) - Šlechetné srdce a šlechtické korunky
(1949) - A Run for Your Money
(1948) - Oliver Twist
(1946) - Nadějné vyhlídky
(1934) - Evensong

Alec Guinness - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.4.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alec Guinness 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alec Guinness - herec

se narodil 2.4.1914 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alec Guinness

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Alec Guinness
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
11°39’
12
 
LunaLuna:
Blíženci
23°03’
3
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°33’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
23°51’
1
 
MarsMars:
Rak
16°45’
4
 
JupiterJupiter:
Vodnář
15°20’
11
 
SaturnSaturn:
Blíženci
13°23’
2
 
UranUran:
Vodnář
10°48’
11
 
NeptunNeptun:
Rak
25°26’
5
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°08’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°34’
12
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°03’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°17’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
25°12’
3
Domy:
Beran
13°47’
Váhy
13°47’
2:
Býk
25°22’
8:
Štír
25°22’
3:
Blíženci
17°33’
9:
Střelec
17°33’
Rak
5°20’
Kozoroh
5°20’
5:
Rak
24°08’
Kozoroh
24°08’
6:
Lev
20°39’
Vodnář
20°39’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
24°33’
12
Slun./Luna:
Býk
17°21’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »