Alfred Abel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alfred Abel

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.3. 1879 - 23:45h
Místo:
Lipsko
Země:
Věk:
† 58 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Alfred Abel - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.3.1879 - 23:45  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.3.1879 - 22:56  (-0:49h)
DE, Lipsko:
51°19' s.š., 12°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alfred Abel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alfred Abel
datum narození 12.3.1879
(herec, režisér, instagram)

Alfred Abel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Der Fall Metropolis
(1938) - Frau Sylvelin
(1937) - Und du mein Schatz fährst mit
(1937) - S vyloučením veřejnosti
(1937) - Sedm políčků
(1937) - Millionenerbschaft
(1937) - Milionáři (Peníze nejsou všechno)
(1936) - Skandal um die Fledermaus
(1936) - Kater Lampe
(1936) - Jeho Marie
(1936) - Ein seltsamer Gast
(1936) - Das Hofkonzert
(1935) - Viktoria
(1934) - Siebzehnjährige, Eine
(1934) - Die Liebe siegt
(1933) - Wege zur guten Ehe
(1933) - Salon Dora Green
(1933) - Palčivé tajemství
(1933) - Manolescu, der Fürst der Diebe
(1933) - Die kleine Schwindlerin
(1932) - Der Weiße Dämon
(1932) - Slavnostní představení clownů
(1932) - Kampf
(1932) - Johnny stiehlt Europa
(1932) - Johann Strauss, k. u. k. Hofkapellmeister
(1932) - Das schöne Abenteuer
(1932) - Das Mädel vom Montparnasse
(1931) - 1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
(1931) - Das Schicksal der Renate Langen
(1931) - Meine Frau, die Hochstaplerin
(1931) - Mary
(1931) - Kongres tančí
(1931) - Jeho Veličenstvo Krise
(1931) - Das Ekel
(1931) - Der Herzog von Reichstadt
(1931) - Der Herr Bürovorsteher
(1930) - Sei gegrüsst, du mein schönes Sorrent
(1930) - Dolly macht Karriere
(1929) - Autour de L'Argent
(1929) - Narkosa
(1929) - Mein Herz ist eine Jazz-band
(1929) - Giftgas
(1929) - Ehe in Not
(1929) - Cagliostro - Liebe und Leben eines großen Abenteurers
(1928) - Wer das Scheiden hat erfunden
(1928) - Rasputins Liebesabenteuer
(1928) - Princezna Olala
(1928) - Nacht in Yoshiwara, Eine
(1928) - Heut' spielt der Strauss
(1928) - Das Geheimnis von Genf
(1928) - Cagliostro
(1928) - Ariane im Hoppegarten
(1928) - L'Argent
(1927) - Die Tragödie eines Verlorenen
(1927) - Tragödie einer Ehe
(1927) - Moderní Dubarry
(1927) - Metropolis
(1927) - Laster der Menschheit
(1927) - Jahrmarkt des Lebens
(1927) - Ein Tag der Rosen im August...
(1927) - Der Gardeoffizier
(1927) - Das tanzende Wien
(1926) - Menschen untereinander
(1926) - Die Lachende Grille
(1926) - Der Bankkrach unter den Linden
(1925) - Der Herr Generaldirektor
(1925) - Die Feuertänzerin
(1924) - Das Spiel der Liebe
(1924) - Mensch gegen Mensch
(1924) - Die Frau im Feuer
(1924) - Finance pana velkovévody
(1924) - Dudu, ein Menschenschicksal
(1924) - Das Spiel mit dem Schicksal
(1923) - Plamen
(1923) - Das Laster des Spiels
(1923) - Im Rausch der Leidenschaft
(1923) - Die Prinzessin Suwarin
(1923) - Die Buddenbrooks
(1923) - Arme Sünderin
(1922) - Zwischen Tag und Traum
(1922) - Scheine des Todes
(1922) - Die Nacht der Medici
(1922) - Menschenopfer
(1922) - Die Jagd nach der Frau
(1922) - Hořící důl
(1922) - Fantom
(1922) - Doktor Mabuse, dobrodruh
(1922) - Der falsche Dimitri
(1922) - Bigamie
(1921) - Der Streik der Diebe
(1921) - Der Schrecken der roten Mühle
(1921) - Sappho
(1921) - Das Opfer der Ellen Larsen
(1921) - Mann über Bord
(1921) - Lotte Lore
(1921) - Irrende Seelen
(1921) - Die Intrigen der Madame de la Pommeraye
(1921) - Die Im Schatten gehen
(1921) - Die Große und die kleine Welt
(1921) - Grausige Nächte
(1921) - Die Geschichte des grauen Hauses. 1. Episode: Der Mord aus verschmähter Liebe
(1920) - Wenn der junge Kaktus blüht
(1920) - Der Schwarze Graf
(1920) - Der Ruf aus dem Jenseits
(1920) - Die Präriediva
(1920) - Mord... die Tragödie des Hauses Garrick
(1920) - Die Frau ohne Seele
(1920) - Die Frau im Himmel
(1920) - Fakir der Liebe
(1919) - Taumel
(1919) - Die Rote Herzogin
(1919) - Rausch
(1919) - Kameraden
(1919) - Junge Dame aus guter Familie, Eine
(1919) - Die Geächteten
(1918) - Tanzendes Gift
(1918) - Lucas, Kapitel 15
(1918) - Lola Montez
(1918) - Es werde Licht! 4. Teil: Sündige Mütter
(1918) - Drohende Wolken am Firmament
(1918) - Die nach Glück und Liebe suchen
(1918) - Die Dame, der Teufel und die Probiermamsell
(1918) - Colomba
(1917) - Der Seele Saiten schwingen nicht
(1917) - Blatt im Sturm, Ein
(1916) - Wenn Menschen reif zur Liebe werden
(1916) - Das Spiel ist aus
(1916) - Peter Lump
(1916) - Das Geständnis der grünen Maske
(1916) - Ernst ist das Leben
(1915) - § 51 StGB
(1915) - Lache Bajazzo
(1915) - Das Laster
(1914) - Die Geschichte der stillen Mühle
(1913) - Venezianische Nacht, Eine
(1913) - Sodoms Ende

Alfred Abel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.3.1879 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alfred Abel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alfred Abel - herec, režisér

se narodil 12.3.1879 ve městě Lipsko
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alfred Abel

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Alfred Abel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
22°01’
4
 
LunaLuna:
Štír
23°16’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
0°12’
4
 
VenušeVenuše:
Beran
15°08’
4
 
MarsMars:
Kozoroh
25°49’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
27°08’
3
 
SaturnSaturn:
Beran
4°00’
4
 
UranUran:
Panna
1°20’
9
R
NeptunNeptun:
Býk
7°49’
6
 
PlutoPluto:
Býk
24°42’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
1°33’
2
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°48’
5
 
CheirónCheirón:
Býk
5°28’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
22°34’
4
Domy:
Štír
23°50’
Býk
23°50’
2:
Střelec
25°11’
8:
Blíženci
25°11’
3:
Vodnář
5°45’
9:
Lev
5°45’
Ryby
15°22’
Panna
15°22’
5:
Beran
15°13’
Váhy
15°13’
6:
Býk
6°56’
Štír
6°56’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
19°36’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
22°38’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »