Alois Dvorský wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alois Dvorský
(Alois Vanícek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hořice
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Alois Dvorský - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.10.1883 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alois Dvorský 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alois Dvorský
datum narození 24.10.1883
(herec, instagram)

Alois Dvorský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Magistři smíchu
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Bílá paní
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Bláznova kronika
(1963) - Táto, přečti to!
(1963) - Modrý autobus
(1962) - Prosím, nebudit!
(1962) - Neklidnou hladinou
(1961) - Střevíčky
(1961) - Králíci ve vysoké trávě
(1961) - Florián
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Černá sobota
(1959) - Život pro Jana Kašpara
(1959) - Přátelé na moři
(1959) - První a poslední
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Aby nebyli sami
(1958) - Povodeň
(1957) - Poslušně hlásím
(1957) - Páté kolo u vozu
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Události dne
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Čert a Káča
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Frona
(1953) - Krejčovská povídka
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1951) - Cesta ke štěstí
(1950) - Zocelení
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Pětistovka
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Návrat domů
(1948) - Dnes neordinuji
(1947) - Parohy
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Muzikant
(1947) - Jan Roháč z Dubé
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - 13. revír
(1946) - Velký případ
(1946) - Průlom
(1946) - Pancho se žení
(1946) - Muži bez křídel
(1946) - Hrdinové mlčí
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Prstýnek
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1943) - Mlhy na blatech
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Přijdu hned
(1942) - Pět strýců
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Gabriela
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Panna
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Druhá směna
(1940) - Čekanky
(1940) - Artur a Leontýna
(1940) - Adam a Eva
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - V pokušení
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Teď zas my
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Paní Kačka zasahuje...
(1939) - Kristian
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Panenka
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Lucerna
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Cestou křížovou
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Boží mlýny
(1937) - Panenství
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Hordubalové
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Harmonika
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Švadlenka
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Naše XI.
(1936) - Lojzička
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Král ulice
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Ať žije nebožtík
(1934) - Život vojenský - život veselý
(1934) - Život je pes (německá verze)
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polská krev
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1934) - Hej-rup!
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Život je pes
(1933) - Revizor
(1932) - Růžové kombiné
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Neviňátka
(1928) - Ve dvou se to lépe táhne
(1927) - Milenky starého kriminálníka
(1926) - Dobrý voják Švejk
(1925) - Vyznavači slunce
(1925) - Otec a syn
(1923) - Záhadný případ Galginův
(1923) - Únos bankéře Fuxe
(1923) - Tu ten kámen
(1922) - Proč se nesměješ
(1919) - Píseň lásky

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.10.1883 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alois Dvorský 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alois Dvorský - herec

se narodil 24.10.1883 ve městě Hořice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alois Dvorský

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Alois Dvorský
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
0°44’
 
LunaLuna:
Lev
18°57’
 
MerkurMerkur:
Váhy
12°40’
 
VenušeVenuše:
Štír
9°29’
 
MarsMars:
Lev
4°56’
 
JupiterJupiter:
Lev
3°18’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
9°13’
R
UranUran:
Panna
26°00’
 
NeptunNeptun:
Býk
20°11’
R
PlutoPluto:
Blíženci
0°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°14’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°41’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
2°33’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »