Aloma Wright wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aloma Wright

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Aloma Wright - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aloma Wright 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aloma Wright
datum narození 10.3.1950
(herečka, instagram)

Aloma Wright - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Ward of the State
(2013) - The Rev (TV seriál)
(2011) - 9ine (TV seriál)
(2010) - My Girlfriend's Back
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - Touched
(2009) - Leváci
(2009) - Hurricane in the Rose Garden
(2008) - After School
(2007) - Universal Remote
(2007) - Pearsonovi (TV seriál)
(2007) - Love... & Other 4 Letter Words
(2007) - Lord Help Us
(2007) - Hell on Earth
(2007) - Ben 10: Race Against Time
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Grad Night
(2005) - Gospel
(2005) - Family Reunion
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2005) - Committed (TV seriál)
(2004) - Rodinka na tripu
(2004) - Lékařské záhady (TV seriál)
(2004) - Kevin Hill (TV seriál)
(2003) - Spas nás před Evou
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Sladkých sedmnáct
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Přichází království nebeské
(2001) - Motokros
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2001) - Bratři
(2000) - Transport
(2000) - The Trouble with Normal (TV seriál)
(2000) - Neviditelný (TV seriál)
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - Bravo, girls!
(1999) - Trippin'
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1999) - Báječní Stevensovi (TV seriál)
(1998) - Power Rangers In Space (TV seriál)
(1998) - I Married a Monster
(1998) - Devil in the Flesh
(1998) - About Sarah
(1997) - Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - The Steve Harvey Show (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Dangerous Minds (TV seriál)
(1995) - Stuart Saves His Family
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aloma Wright 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aloma Wright - herečka

se narodila 10.3.1950 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aloma Wright

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Aloma Wright
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
19°20’
 
LunaLuna:
Střelec
11°26’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°15’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°35’
 
MarsMars:
Váhy
6°40’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
22°33’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°47’
R
UranUran:
Rak
0°56’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°41’
R
PlutoPluto:
Lev
16°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°29’
R
Černá LunaLilith:
Býk
6°22’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°19’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »