Amjad Khan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amjad Khan

Narození:
Místo:
Hajdarábád
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:

Amjad Khan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.11.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amjad Khan 2017, 2018 - Wikipedie info)

Amjad Khan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Sautela Bhai
(1996) - Aatank
(1995) - Anokhi Chaal
(1994) - Saboot Mangta Hain Kanoon
(1994) - In Custody
(1994) - Do Fantoosh
(1993) - Rudaali
(1993) - Jaan Per Khel Kar
(1993) - Bechain
(1992) - Waqt Ka Badshah
(1992) - Virodhi
(1992) - Ele, My Friend
(1992) - Dil Hi To Hai
(1992) - Aasmaan Se Gira
(1991) - Yaara Dildara
(1991) - Ramgarh Ke Sholay
(1991) - Pucca Badmaash
(1991) - Love
(1991) - Kasam Kali Ki
(1991) - Jawahar
(1991) - Izzat
(1990) - Pati Patni Aur Tawaif
(1990) - Maha-Sangram
(1990) - Lekin...
(1989) - Santosh
(1989) - Naqab
(1989) - Meri Zabaan
(1989) - Dost
(1988) - Qatil
(1988) - The Perfect Murder
(1988) - Mirza Ghalib (TV seriál)
(1988) - Maalamaal
(1988) - Kanwarlal
(1988) - Kabrastan
(1988) - Inteqam
(1988) - Ghunghat
(1988) - Do Waqt Ki Roti
(1988) - Dharam Yuddh (TV seriál)
(1988) - Dharam Shatru
(1988) - Bees Saal Baad
(1987) - Raj Kapoor
(1987) - Sitapur Ki Geeta
(1987) - Kaun Kitney Pani Mein
(1987) - Jaago Hua Savera
(1987) - Insaniyat Ke Dushman
(1986) - Zindagani
(1986) - Vikram
(1986) - Singhasan
(1986) - Peechha Karro
(1986) - Pahunchey Huwe Log
(1986) - Nasihat
(1986) - Mohabbat Ki Kasam
(1986) - Love and God
(1986) - Jeeva
(1986) - Chameli Ki Shaadi
(1986) - Bhai Ka Dushman Bhai
(1986) - Andheri Raat Mein Diya Tere Haath Mein
(1985) - Pataal Bhairavi
(1985) - Mohabbat
(1985) - Mera Saathi
(1985) - Maa Kasam
(1985) - Ek Se Bhale Do
(1985) - Ek Daku Saher Mein
(1985) - Ee Lokam Ivide Kure Manushyar
(1985) - Ameer Aadmi Gharib Aadmi
(1984) - Utsav
(1984) - Tere Mere Beech Main
(1984) - Sardaar
(1984) - Pet Pyaar Aur Paap
(1984) - Mohan Joshi Hazir Ho!
(1984) - Maqsad
(1984) - Main Qatil Hoon
(1984) - Maati Maange Khoon
(1984) - Kaamyaab
(1984) - Dhokebaaz
(1984) - Bindiya Chamkegi
(1983) - Nastik
(1983) - Mahaan
(1983) - Kalka
(1983) - Jaani Dost
(1983) - Chor Police
(1983) - Humse Na Jeeta Koi
(1983) - Hum Se Hai Zamana
(1983) - Himmatwala
(1983) - Bade Dil Wala
(1983) - Achha Bura
(1982) - Teri Maang Sitaron Se Bhar Doon
(1982) - Teesri Aankh
(1982) - Taqdeer Ka Badshah
(1982) - Satte Pe Satta
(1982) - Samraat
(1982) - Khush Naseeb
(1982) - Insaan
(1982) - Dial 100
(1982) - Dharam Kanta
(1982) - Desh Premee
(1982) - Daulat
(1982) - Baghavat
(1982) - Adhura Aadmi
(1981) - Zamaane Ko Dikhana Hai
(1981) - Yaarana
(1981) - Waqt Ki Deewar
(1981) - Sirotek
(1981) - Shama
(1981) - Rocky
(1981) - Professor Pyarelal
(1981) - Plot No. 5
(1981) - Naseeb
(1981) - Maan Gaye Ustaad
(1981) - Love Story
(1981) - Ladies Tailor
(1981) - Khoon Ka Rishta
(1981) - Katilon Ke Kaatil
(1981) - Kanhaiyaa
(1981) - Kaalia
(1981) - Jail Yatra
(1981) - Chehre Pe Chehra
(1981) - Hum Se Badkar Kaun
(1981) - Commander
(1981) - Barsaat Ki Ek Raat
(1980) - Yari Dushmani
(1980) - Ram Balram
(1980) - Qurbani
(1980) - Pyaara Dushman
(1980) - Lootmaar
(1980) - Khanjar
(1980) - Jwalamukhi
(1980) - Chambal Ki Kasam
(1980) - Bombay 405 Miles
(1979) - Zulm Ki Pukar
(1979) - Suhaag
(1979) - Sarkari Mehmaan
(1979) - Raakhi Ki Saugandh
(1979) - Mr. Natwarlal
(1979) - Meera
(1979) - Lok Parlok
(1979) - Lakhan
(1979) - Jaandaar
(1979) - Chambal Ki Rani
(1979) - Hum Tere Ashiq Hain
(1979) - Hamare Tumhare
(1979) - Do Shikaari
(1979) - Dada
(1979) - Atmaram
(1979) - Ahsaas
(1978) - Sawan Ke Geet
(1978) - Ram Kasam
(1978) - Phool Khile Hain Gulshan Gulshan
(1978) - Muqaddar Ka Sikandar
(1978) - Muqaddar
(1978) - Khoon Ki Pukaar
(1978) - Kasme Vaade
(1978) - Chowki No.11
(1978) - Heeralal Pannalal
(1978) - Ganga Ki Saugand
(1978) - Des Pardes
(1978) - Bhookh
(1978) - Bhagyalaxmi
(1978) - Besharam
(1978) - Bandie
(1978) - Apna Khoon
(1977) - Šachisté
(1977) - Ram Bharose
(1977) - Parvarish
(1977) - Palkon Ki Chhaon Mein
(1977) - Kasum Khoon Ki
(1977) - Inkaar
(1977) - Chakkar Pe Chakkar
(1977) - Hum Kisise Kum Naheen
(1977) - Aafat
(1976) - Charas
(1976) - Ginny Aur Johny
(1975) - Plameny
(1973) - Hindustan Ki Kasam
(1961) - Maya
(1957) - Ab Dilli Dur Nahin
(1955) - Char Paise
(1951) - Nazneen

Amjad Khan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amjad Khan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 12.11.1940 ve městě Hajdarábád
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amjad Khan

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Amjad Khan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
19°57’
 
LunaLuna:
Beran
21°30’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°44’
R
VenušeVenuše:
Váhy
12°55’
 
MarsMars:
Váhy
24°36’
 
JupiterJupiter:
Býk
9°21’
R
SaturnSaturn:
Býk
10°36’
R
UranUran:
Býk
24°18’
R
NeptunNeptun:
Panna
27°04’
 
PlutoPluto:
Lev
4°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°47’
R
Černá LunaLilith:
Beran
17°06’
 
CheirónCheirón:
Lev
1°29’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »