Amy Adams wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amy Adams
(Amy Lou Adams)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.8. 1974 - 00:00h
Místo:
Vicenza
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, herečka

Amy Adams - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Lepoivre (C)
Datum narození a čas (místní čas):
20.8.1974 - 00:00  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.8.1974 - 22:00  
IT, Vicenza:
45°33' s.š., 11°32' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amy Adams 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Amy Adams
datum narození 20.8.1974
(zpěvačka, herečka, instagram)

Amy Adams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Justice League Part One
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Story of Your Life
(2016) - Nocturnal Animals
(2016) - Janis Joplin: Get It While You Can
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Lullaby
(2014) - Big Eyes
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Ona
(2013) - Muž z oceli
(2013) - Back Beyond
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Na cestě
(2012) - Mistr
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Mupeti
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Přestupný rok
(2010) - Láska a nedůvěra
(2010) - Fighter
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Noc v muzeu 2
(2009) - Moonlight Serenade
(2009) - Julie a Julia
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Velký den slečny Pettigrewové
(2008) - Pochyby
(2008) - Jarní úklid s.r.o.
(2007) - Superpes
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Kouzelná romance
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2006) - Pennies
(2006) - Králové ro(c)ku
(2005) - Stephen Tobolowsky's Birthday Party
(2005) - Svatební víkend
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Junebug
(2005) - Dokonalá partie
(2004) - The Last Run
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2003) - 'Catch Me If You Can': The Casting of the Film
(2002) - The Slaughter Rule
(2002) - Sloužit Sáře
(2002) - Pumpkin
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2000) - Velmi nebezpečné známosti 2
(2000) - Opravdu děsná plážová party
(1999) - Krása na zabití
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1975) - Saturday Night Live

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.8.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amy Adams 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amy Adams - zpěvačka, herečka

se narodila 20.8.1974 ve městě Vicenza
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amy Adams

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Amy Adams
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
26°31’
4
 
LunaLuna:
Panna
26°28’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
29°05’
4
 
VenušeVenuše:
Lev
6°00’
3
 
MarsMars:
Panna
14°42’
5
 
JupiterJupiter:
Ryby
15°02’
11
R
SaturnSaturn:
Rak
14°31’
2
 
UranUran:
Váhy
24°40’
6
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°50’
7
 
PlutoPluto:
Váhy
5°11’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°41’
7
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°01’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
24°16’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
4°29’
12
Domy:
Blíženci
4°26’
Střelec
4°26’
2:
Blíženci
27°06’
8:
Střelec
27°06’
3:
Rak
16°19’
9:
Kozoroh
16°19’
Lev
6°59’
Vodnář
6°59’
5:
Panna
4°02’
Ryby
4°02’
6:
Váhy
14°25’
Beran
14°25’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
5°43’
11
Slun./Luna:
Panna
11°30’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »