Amy Yasbeck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amy Yasbeck
(Amy Marie Yasbeck)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Cincinnati, Ohio
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Amy Yasbeck - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amy Yasbeck 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Amy Yasbeck
datum narození 12.9.1962
(herečka, instagram)

Amy Yasbeck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - The 4 to 9ers
(2011) - Royal Reunion
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2008) - Můj nejhorší týden (TV seriál)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Life on a Stick (TV seriál)
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2002) - House Blend
(2000) - I've Got a Secret
(1999) - Však ty víš (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Správná dvojka II
(1998) - Seznam mrtvých
(1998) - Denial
(1997) - The View
(1997) - Up Above the World
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Alright Already (TV seriál)
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Sweet Dreams
(1996) - Čmuchalové 2
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Platypus Man (TV seriál)
(1995) - Drákuloviny
(1995) - Domů na svátky
(1994) - Maska
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1992) - Nejbláznivější z bláznů
(1991) - Ten kluk je postrach 2
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1991) - Dillinger
(1990) - Ten kluk je postrach
(1990) - Pretty Woman
(1990) - Poochinski
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Get a Life (TV seriál)
(1989) - Ráj detektivů
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Little White Lies
(1989) - Generations (TV seriál)
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1988) - Žbluňk! 2
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Werewolf (TV seriál)
(1987) - Spies (TV seriál)
(1987) - J.J. Starbuck (TV seriál)
(1987) - Dům II
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Rockhopper
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1978) - 20/20
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1952) - Today
Amy Yasbeck - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1948) John Ritter - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amy Yasbeck 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amy Yasbeck - herečka

se narodila 12.9.1962 ve městě Cincinnati, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amy Yasbeck

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Amy Yasbeck
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°14’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°38’
 
MerkurMerkur:
Váhy
15°56’
 
VenušeVenuše:
Štír
5°02’
 
MarsMars:
Rak
13°09’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°10’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
5°21’
R
UranUran:
Panna
2°04’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°23’
 
PlutoPluto:
Panna
10°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°32’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°57’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »