Andre Royo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andre Royo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Andre Royo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andre Royo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Andre Royo
datum narození 18.7.1968
(herec, instagram)

Andre Royo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Una Vida: A Fable of Music and the Mind
(2016) - Hunter Gatherer
(2016) - Billy Boy
(2015) - Share
(2015) - Lila & Eve
(2015) - Empire (TV seriál)
(2015) - Agent Carter (TV seriál)
(2014) - Hand of God (TV seriál)
(2013) - A Miracle in Spanish Harlem
(2013) - Kouzlo přítomného okamžiku
(2013) - Calloused Hands
(2012) - Remnants
(2012) - Red Tails
(2012) - Přízrak z lesa strachu
(2012) - Hellbenders
(2012) - Freelancers
(2012) - The Collection
(2010) - Super
(2010) - Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - The Mercy Man
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2008) - Srpen před bouří
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)
(2007) - All About Us
(2006) - 5up 2down
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Neviditelné děti
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Jesus Children of America
(2005) - Jellysmoke
(2005) - Fat Cats
(2005) - Cuts (TV seriál)
(2004) - The Jury (TV seriál)
(2004) - Men Without Jobs
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2002) - The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - G
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Parfém
(2000) - Wonderland (TV seriál)
(2000) - Drsnej Shaft
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1998) - Jak se neztratit v L.A.
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andre Royo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andre Royo - herec

se narodil 18.7.1968 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andre Royo

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Andre Royo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
25°53’
 
LunaLuna:
Býk
8°11’
 
MerkurMerkur:
Rak
6°48’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°38’
 
MarsMars:
Rak
18°07’
 
JupiterJupiter:
Panna
5°29’
 
SaturnSaturn:
Beran
25°13’
 
UranUran:
Panna
26°00’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°50’
R
PlutoPluto:
Panna
20°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°25’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
3°19’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°18’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »