Andy Warhol wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andy Warhol
(Andrew Warhola)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.8. 1928 - 06:30h
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 58 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.2.1987 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Andy Warhol - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
6.8.1928 - 06:30  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.8.1928 - 10:30  
US, Pittsburgh:
40°26' s.š., 80°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andy Warhol 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Andy Warhol
datum narození 6.8.1928
(malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman, instagram)

Andy Warhol - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Uncle Howard
(2015) - A Day in the Life of Andy Warhol
(2014) - Science Fiction Land
(2012) - In the Fabulous Underground
(2010) - Free Radicals
(2010) - Beautiful Darling
(2010) - Edie: Girl on Fire
(2009) - Velvet Underground: Under Review
(2009) - The Doors - When You're Strange
(2008) - The Feature
(2008) - The Cool School
(2008) - Svět Keithe Haringa
(2008) - Chelsea on the Rocks
(2008) - Andy Warhol - Silver Factory (TV seriál)
(2007) - A Walk Into the Sea: Danny Williams and the Warhol Factory
(2006) - Notes on Marie Menken
(2006) - Jack Smith and the Destruction of Atlantis
(2006) - Andy Warhol: A Documentary Film
(2005) - Vies et morts d'Andy Warhol
(2005) - TV Party
(2003) - Tintin a já
(2003) - End of the Century
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2000) - Pie in the Sky: The Brigid Berlin Story
(1999) - Detroit Rock City
(1998) - Lou Reed!
(1998) - John Cale
(1995) - Nico Icon
(1993) - Curious: The Velvet Underground in Europe
(1989) - Warhol's Cinema 1963-1968: Mirror for the Sixties
(1987) - Andy Warhol
(1987) - Invisible Thread
(1986) - He Stands in the Desert Counting the Seconds of His Life
(1985) - The Look
(1985) - 15 Minutes (TV seriál)
(1984) - Donald Duck's 50th Birthday
(1984) - Cars: Heartbeat City
(1983) - Portfolio
(1982) - 66 scén z Ameriky
(1982) - Scenes from the Life of Andy Warhol: Friendships and Intersections
(1982) - Mein New York
(1982) - Tootsie
(1981) - Walt Disney: One Man's Dream
(1981) - Andy Warhol's TV (TV seriál)
(1980) - Blank Generation
(1979) - Tally Brown, New York
(1979) - Cocaine Cowboys
(1976) - Chelsea Girls with Andy Warhol
(1974) - Přibližná podoba
(1974) - Andy Warhol: Re-Reproduction
(1973) - Warhol
(1973) - An American Family (TV seriál)
(1972) - Painters Painting
(1972) - Imagine
(1972) - Cocksucker Blues
(1972) - Andy Warhol
(1972) - Ciao Manhattan
(1971) - Dynamite Chicken
(1969) - Diaries, Notes and Sketches
(1968) - The Queen
(1968) - Andy Makes a Movie
(1967) - Superartist
(1967) - Joan of Arc
(1967) - The Illiac Passion
(1967) - Grimaces
(1966) - The Velvet Underground and Nico
(1966) - The Velvet Underground and Nico: Super 8 Films
(1966) - Poem Posters
(1966) - Match Girl
(1965) - Horse
(1965) - Dirt
(1965) - Andy Warhol
(1964) - Empire
(1964) - Tarzan and Jane Regained... Sort of
(1964) - Předávání ceny Andymu Warholovi
(1963) - Normal Love
(1958) - Monitor (TV seriál)

Andy Warhol - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Cinema16: American Short Films
(1984) - Cars: Heartbeat City
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - L'Amour
(1969) - Blue Movie
(1968) - San Diego Surf
(1968) - The Loves of Ondine
(1968) - Lonesome Cowboys
(1967) - The Velvet Underground in Boston
(1967) - Tub Girls
(1967) - Tiger Morse
(1967) - The Nude Restaurant
(1967) - Imitation of Christ
(1967) - I, a Man
(1967) - Four Stars
(1967) - Bike Boy
(1967) - The Andy Warhol Story
(1966) - The Velvet Underground and Nico
(1966) - The Velvet Underground Tarot Cards
(1966) - The Bob Dylan Story
(1966) - Salvador Dalí
(1966) - Moe Gets Tied Up
(1966) - Superboy
(1966) - Sunset
(1966) - Since
(1966) - Shower
(1966) - Screen Test #4
(1966) - Screen Test #3
(1966) - Screen Test: Susan Bottomly
(1966) - Outer and Inner Space
(1966) - More Milk, Evette
(1966) - Milk
(1966) - Lupe
(1966) - Kiss the Boot
(1966) - Chelsea Girls
(1966) - Hedy
(1966) - Face
(1966) - The Closet
(1966) - The Beard
(1966) - Ari and Mario
(1965) - Vinyl
(1965) - Taylor Mead's Ass
(1965) - Space
(1965) - Screen Test #2
(1965) - Screen Test #1
(1965) - Restaurant
(1965) - Prison
(1965) - Poor Little Rich Girl
(1965) - My Hustler
(1965) - The Life of Juanita Castro
(1965) - Kitchen
(1965) - Horse
(1965) - Harlot
(1965) - Camp
(1965) - Bitch
(1965) - Beauty #2
(1965) - Afternoon
(1964) - Empire
(1964) - 13 Most Beautiful Women
(1964) - Whips and Women
(1964) - The Thirteen Most Beautiful Boys
(1964) - Tarzan and Jane Regained... Sort of
(1964) - Naomi and Rufus Kiss
(1964) - Messy Lives
(1964) - Mario Banana II
(1964) - Mario Banana I
(1964) - Lips
(1964) - The End of Dawn
(1964) - Drunk
(1964) - Couch
(1964) - Clockwork
(1964) - Blow Job
(1964) - Batman Dracula
(1963) - Elvis at Ferus
(1963) - Sleep
(1963) - Naomi's Birthday Party
(1963) - Kiss
(1963) - Jill and Freddy Dancing
(1963) - Haircut #3
(1963) - Haircut
(1963) - Eat

Andy Warhol - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Andy Warhol - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.8.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andy Warhol 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andy Warhol - malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

se narodil 6.8.1928 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andy Warhol

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Andy Warhol
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
13°41’
12
 
LunaLuna:
Beran
13°49’
9
 
MerkurMerkur:
Lev
3°09’
12
 
VenušeVenuše:
Lev
23°34’
1
 
MarsMars:
Býk
28°14’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
9°29’
10
 
SaturnSaturn:
Střelec
12°35’
5
R
UranUran:
Beran
7°09’
9
R
NeptunNeptun:
Lev
28°19’
1
 
PlutoPluto:
Rak
17°23’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°04’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°57’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
10°08’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
14°31’
9
Domy:
Lev
14°23’
Vodnář
14°23’
2:
Panna
5°49’
8:
Ryby
5°49’
3:
Váhy
2°09’
9:
Beran
2°09’
Štír
4°28’
Býk
4°28’
5:
Střelec
10°32’
Blíženci
10°32’
6:
Kozoroh
14°48’
Rak
14°48’
Zastoupení živlů:
11xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
24°26’
11
Slun./Luna:
Blíženci
13°45’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »