Anica Dobra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anica Dobra

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bělehrad
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Anica Dobra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.6.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anica Dobra 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anica Dobra
datum narození 3.6.1963
(herečka, instagram)

Anica Dobra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rosamunde Pilcher – Lizenz zum Seitensprung
(2016) - Beste Feinde
(2015) - Enklava
(2013) - Otvorena vrata 2 (TV seriál)
(2013) - Gde je Nadja?
(2013) - Der Vollgasmann
(2012) - Der Mann, der alles kann
(2012) - Geliebtes Kind
(2011) - Léto v Paříži
(2010) - Žena se zlomeným nosem
(2010) - Weihnachten im Morgenland
(2009) - Neko me ipak ceka
(2009) - Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung
(2008) - Verrückt nach Emma
(2008) - Universalove
(2008) - Mein Schüler, seine Mutter & ich
(2008) - Láska a jiné zločiny
(2008) - Ein Ferienhaus in Marrakesch
(2008) - Die Alpenklinik - Aus heiterem Himmel
(2007) - Schöne Aussicht
(2007) - Past
(2007) - Noch ein Wort und ich heirate dich!
(2007) - Alpská klinika II
(2006) - Tatort - Der Tag des Jägers
(2006) - Kabriolet
(2006) - Ein Familienschreck kommt selten allein
(2006) - Aszendent Liebe
(2006) - Alpská klinika
(2005) - Spezialauftrag: Kindermädchen
(2005) - Ivkova slava
(2004) - Zvláštní chůva
(2004) - Macho v nesnázích
(2004) - Hotel snů: Mauritius
(2003) - Tygří oko lépe vidí
(2003) - Sperling und die Angst vor dem Schmerz
(2003) - Der Herr der Wüste
(2003) - Der Freund meiner Mutter
(2003) - ABC des Lebens
(2002) - To byla ale noc!
(2002) - Ein Hund für alle Fälle
(2001) - Tanker
(2001) - Nataša
(2001) - Der Verleger
(2000) - Padající kameny
(2000) - Osvícení zaručeno
(2000) - Matkou proti své vůli
(2000) - Fast ein Gentleman
(1999) - Případy Toma Leschka: Sebevražda
(1999) - Kola
(1999) - Big Ben - Smrt kněze
(1999) - Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr
(1998) - Weekend mit Leiche
(1998) - Milostné scény z planety Země
(1998) - Jsem hezká?
(1997) - Schimanski: Pokrevní bratři
(1997) - Schimanski: Nadoraz
(1997) - Nackt im Cabrio
(1997) - Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits
(1997) - Frau zu sein bedarf es wenig
(1996) - 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten
(1996) - Tödliche Schwesterliebe
(1996) - Schlag 12
(1996) - Honigmond
(1995) - Roula
(1994) - Wachtmeister Zumbühl
(1994) - Frauen sind was Wunderbares
(1994) - Beck - Polismördaren
(1993) - Die Männer vom K3 - Dreckiges Geld
(1992) - 5 Zimmer, Küche, Bad
(1992) - Tito i ja
(1992) - Crni bombarder
(1991) - Wildfeuer
(1991) - Nie im Leben
(1990) - Zivot sa stricem
(1990) - Spieler
(1990) - Rosamunde
(1989) - Seobe II
(1989) - Sabirni centar
(1989) - Kako je propao rokenrol
(1989) - Balkan ekspres 2 (TV seriál)
(1987) - Zivot radnika
(1987) - To už jsem viděl: Déja vu
(1987) - Ivanov
(1986) - Pokondirena tikva
(1985) - Pera Panker

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.6.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anica Dobra 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anica Dobra - herečka

se narodila 3.6.1963 ve městě Bělehrad
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anica Dobra

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Anica Dobra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
12°11’
 
LunaLuna:
Váhy
29°40’
 
MerkurMerkur:
Býk
22°14’
 
VenušeVenuše:
Býk
18°41’
 
MarsMars:
Panna
0°06’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°56’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°06’
 
UranUran:
Panna
1°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°33’
R
PlutoPluto:
Panna
9°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°33’
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°55’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°48’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »