Anja Pohjola wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anja Pohjola
(Raili Anja Anneli Pohjola)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Loimaa
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka

Anja Pohjola - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.3.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anja Pohjola 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anja Pohjola
datum narození 14.3.1931
(herečka, instagram)

Anja Pohjola - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kiiltokuvia (TV seriál)
(2012) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto
(2011) - Suomen suurin teatteri (TV seriál)
(2011) - Moska (TV seriál)
(2009) - Puoli seitsemän
(2008) - Kymenlaakson laulu (TV seriál)
(2006) - Uudisraivaaja (TV seriál)
(2006) - Donna Paukku (TV seriál)
(2005) - Slib
(2005) - Presidentit (TV seriál)
(2004) - Arto Nyberg
(2004) - Väärät kengät
(2004) - Uuno Turhapuro - This Is My Life
(2004) - Impérium jazzu
(2002) - Kymmenen riivinrautaa
(2001) - Valtapeliä elokuussa 1940
(2001) - Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
(2001) - Emmauksen tiellä
(2000) - Kirjava silta (TV seriál)
(1999) - Kokkisota
(1999) - Sestřička
(1999) - Herrat nauraa (TV seriál)
(1996) - Onnenseitti
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1993) - Onnen maa
(1992) - Tuhlaajapoika
(1991) - Tiina (TV seriál)
(1991) - Suklaasydän
(1990) - Irti maasta
(1990) - Hyvät herrat (TV seriál)
(1988) - Marjatta
(1987) - Lampola
(1987) - Kadotetut
(1986) - Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä
(1985) - Rikhard III
(1985) - Raamit ränniin
(1985) - Juhani on kuumeessa
(1984) - Vartioitu saari
(1984) - Tohvelisankarin rouva
(1984) - Musta hurmio
(1984) - Angelas krig
(1983) - Unelmajuna
(1983) - Kadotettu paratiisi
(1982) - Poste restante
(1982) - Pohjalla
(1980) - Viimeinen raja
(1980) - Martinin rikos
(1980) - Laahus
(1979) - Ljubov Jarovaja
(1979) - Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
(1979) - Kaukasialainen liitupiiri
(1978) - Auringon lapset
(1977) - Sakea veri
(1977) - On neidolla punapaula
(1977) - Minna
(1977) - Laululintunen
(1977) - Kovan onnen lapsia
(1976) - Vanhan ruhtinaan rakkaus
(1976) - Surullinen laulu Ronganojan Sallista
(1976) - Laulukokeet
(1976) - Isännät ja isäntien varjot
(1976) - Hevonen kassakaapissa
(1975) - Usko, toivo, rakkaus
(1975) - Professori Uuno D.G. Turhapuro
(1975) - Kuopion takana
(1975) - Kuolleista herännyt
(1974) - Narri kartanon valtiaana
(1974) - Kun lesket lempivät
(1974) - Kaunis välinpitämätön
(1973) - Železnice
(1973) - Pohjantähti
(1972) - Vassa Zeleznova
(1972) - Silmänkääntäjä
(1972) - Kosinta
(1972) - Hiekkakuningas
(1972) - Emme ole enkeleitä
(1971) - Vanja-eno
(1971) - Lokki
(1971) - Kutsumustyö
(1971) - Aja hitosti
(1970) - Opettajainhuone
(1970) - Onneksi on rahaa
(1970) - Kesäilta laiturilla
(1970) - Aliisa
(1970) - Akseli ja Elina
(1969) - Vodkaa, komisario Palmu
(1969) - Paavo
(1969) - Kustaa Vaasa
(1969) - Kotini on linnani
(1969) - Koneitten murskaajat
(1969) - Boheemielämää (TV seriál)
(1968) - Yksin
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Mies elää
(1968) - Käärme paratiisissa
(1968) - Juuret
(1968) - Irralliset eli Anna ja Vasili
(1967) - Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto
(1967) - Piirakat
(1967) - Päivä lepokodissa
(1967) - Lapsuuteni (TV seriál)
(1967) - Don Juan tulee sodasta
(1967) - Agamemnon
(1966) - Uusi jäsenkirja
(1966) - Täyttyneiden toiveiden maa
(1966) - Juudas
(1966) - Herra Sebastianin linnunlaulu
(1965) - Viipurilaisen iltapäivä
(1965) - Tohvelisankarin rouva
(1965) - Teekutsut
(1965) - Pilkahdus merta
(1965) - Pikakäynti
(1965) - Kansikuvapoika
(1965) - Cul-de-Sac
(1964) - Rakkaus iltakävelyllä
(1964) - Pyhä piltti, legenda rikkaan miehen kääntymyksestä
(1964) - Mikumärdissä on kesä
(1964) - Meidän herramme muurahaisia
(1964) - Ei koskaan pilanpäin
(1964) - Anna Christie
(1963) - Sissit
(1963) - Kuparsaare Antti
(1963) - Kovan onnen lapsia
(1963) - Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
(1963) - Joululegenda

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.3.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anja Pohjola 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anja Pohjola - herečka

se narodila 14.3.1931 ve městě Loimaa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anja Pohjola

Dnes se narodili
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) herec

Česká republika Petr Haničinec
(*1930) herec

Spojené státy Oliver Stone
(*1946) režisér, scénárista, herec

Francie Louis J. Gasnier
(*1875) režisér, herec

Velká Británie Tom Hardy
(*1977) herec, režisér


Anja Pohjola
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°56’
 
LunaLuna:
Vodnář
0°28’
 
MerkurMerkur:
Ryby
21°31’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°50’
 
MarsMars:
Rak
27°38’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°31’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
21°18’
 
UranUran:
Beran
14°03’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°54’
R
PlutoPluto:
Rak
18°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°46’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
13°52’
 
CheirónCheirón:
Býk
15°13’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926 - 2017) herec

Česká republika Otakar Vávra
(*1911 - 2011) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Václav Kliment Klicpera
(*1792 - 1859) dramatik, básník, prozaik

Švédsko král Gustav VI. Adolf
(*1882 - 1973) král

Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) právník, důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »