Anthony Quinn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anthony Quinn
(Antonio Rodolfo Quinn Oaxaca)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.4. 1915 - 11:00h
Místo:
Chihuahua
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
3.6.2001 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Anthony Quinn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.4.1915 - 11:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.4.1915 - 18:04  (+7:04h)
MX, Chihuahua:
28°38' s.š., 106°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anthony Quinn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Anthony Quinn
datum narození 23.4.1915
(herec, instagram)

Anthony Quinn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Řek Zorba na Božím Daru
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2003) - Sex at 24 Frames Per Second
(2003) - The Making of 'Lawrence of Arabia'
(2002) - The Magic of Fellini
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(2002) - Ve jménu Angela
(2000) - The Making of 'Lawrence of Arabia'
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1999) - Tierra de cañones
(1999) - Oriundi
(1999) - Camino de Santiago (TV seriál)
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1997) - Intimate Portrait: Jacquline Bisset
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - Il Sindaco
(1996) - A&E Biography: Solomon & Sheba
(1996) - Seven Servants
(1996) - Mafián
(1995) - Procházka v oblacích
(1995) - Noche de los castillos, La (TV seriál)
(1994) - Somebody to Love
(1994) - Herkules a ztracené království
(1994) - Herkules a ohnivý kruh
(1994) - Herkules a Minotaurovo bludiště
(1994) - Hercules v podsvětí
(1994) - Hercules a Amazonky
(1994) - A co když je to láska
(1993) - Poslední akční hrdina
(1991) - Tropická horečka
(1991) - A Star for Two
(1991) - Sám a sám
(1991) - Gangsteři
(1990) - Stařec a moře
(1990) - Pomsta
(1989) - The American Film Institute Salute to Gregory Peck
(1989) - Vášeň muže
(1989) - Duchové to dokáží
(1989) - American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Stradivari
(1988) - Onassis - nejbohatší muž světa
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Ostrov pokladů (TV seriál)
(1984) - Ingrid
(1983) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Valentina
(1982) - Regina Roma
(1981) - Vysoké riziko
(1981) - Salamandr
(1981) - Lion of the Desert
(1981) - Crosscurrent
(1979) - Štvanci
(1978) - Sanchezovy děti
(1978) - Řecký magnát
(1978) - Caravans
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - Target of an Assassin
(1976) - Risalah, Ar-
(1976) - Dědictví Ferramontiů
(1976) - Bluff storia di truffe e di imbroglioni
(1974) - Marseillská smlouva
(1973) - Šéf je mrtvý
(1973) - Amigos, Los
(1972) - Arruza
(1972) - The Voice of La Raza
(1972) - Přes 110. ulici
(1972) - El Asesinato de Julio César
(1971) - The Man and the City (TV seriál)
(1971) - The City
(1970) - R.P.M.
(1970) - Poslední bojovník
(1970) - A Walk in the Spring Rain
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Tajemství Santa Vittorie
(1969) - Sen králů
(1968) - San Sebastian 1746 in 1968
(1968) - Zbraně pro San Sebastian
(1968) - Ve šlépějích Spasitele
(1968) - The Magus
(1967) - 25. hodina
(1967) - The Happening
(1967) - Dobrodruh
(1966) - Ztracená jednotka
(1965) - Uragán na Jamajce
(1965) - La Fabuleuse aventure de Marco Polo
(1964) - The Visit
(1964) - Spatřit plavého koně
(1964) - Řek Zorba
(1962) - Requiem for a Heavyweight
(1962) - Lawrence z Arábie
(1961) - Děla z Navarone
(1961) - Barabáš
(1960) - The Savage Innocents
(1960) - Portrait in Black
(1960) - Heller in Pink Tights
(1959) - The Western
(1959) - Warlock
(1959) - Poslední vlak z Gun Hillu
(1958) - The Black Orchid
(1958) - Hot Spell
(1957) - Wild Is the Wind
(1957) - The River's Edge
(1957) - The Ride Back
(1956) - Van Gogh: Darkness Into Light
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Zvoník u Matky Boží
(1956) - The Wild Party
(1956) - Muž z del Ria
(1955) - The Naked Street
(1955) - Seven Cities of Gold
(1955) - The Magnificent Matador
(1955) - Cavalleria rusticana
(1954) - Ulisse
(1954) - The Long Wait
(1954) - Silnice
(1954) - Attila
(1953) - Seminole
(1953) - Ride, Vaquero!
(1953) - Il Più comico spettacolo del mondo
(1953) - East of Sumatra
(1953) - Donne proibite
(1953) - City Beneath the Sea
(1953) - Blowing Wild
(1952) - Viva Zapata!
(1952) - The World in His Arms
(1952) - The Brigand
(1952) - Against All Flags
(1951) - Mask of the Avenger
(1951) - The Brave Bulls
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Tycoon
(1947) - The Imperfect Lady
(1947) - Sinbad the Sailor
(1947) - Kalifornie
(1947) - Black Gold
(1945) - Zpátky do Bataan
(1945) - Where Do We Go from Here?
(1945) - China Sky
(1944) - Roger Touhy, Gangster
(1944) - Ladies of Washington
(1944) - Irish Eyes Are Smiling
(1944) - Buffalo Bill
(1943) - Guadalcanal: ostrov smrti
(1942) - The Black Swan
(1942) - Road to Morocco
(1942) - Larceny, Inc.
(1941) - Thieves Fall Out
(1941) - The Perfect Snob
(1941) - Sedmá kavalérie
(1941) - Krev a písek
(1941) - Knockout
(1941) - Bullets for O'Hara
(1940) - The Ghost Breakers
(1940) - The Texas Rangers Ride Again
(1940) - Road to Singapore
(1940) - Parole Fixer
(1940) - Emergency Squad
(1940) - City for Conquest
(1939) - Union Pacific
(1939) - Television Spy
(1939) - Ostrov ztracených
(1939) - King of Chinatown
(1938) - Tip-Off Girls
(1938) - Nebezpečný svědek
(1938) - King of Alcatraz
(1938) - Hunted Men
(1938) - Bulldog Drummond in Africa
(1938) - Bukanýr
(1937) - Waikiki Wedding
(1937) - Under Strange Flags
(1937) - Swing High, Swing Low
(1937) - Poslední vlak od Madridu
(1937) - Partners in Crime
(1937) - Daughter of Shanghai
(1936) - Velký Bill
(1936) - Sworn Enemy
(1936) - Parole!
(1936) - Night Waitress
(1936) - Mléčná dráha

Anthony Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1958) - Pirát
Anthony Quinn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anthony Quinn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anthony Quinn - herec

se narodil 23.4.1915 ve městě Chihuahua
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anthony Quinn

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Anthony Quinn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
2°30’
10
 
LunaLuna:
Lev
15°21’
1
 
MerkurMerkur:
Beran
23°35’
10
 
VenušeVenuše:
Ryby
26°05’
9
 
MarsMars:
Beran
5°20’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
18°15’
9
 
SaturnSaturn:
Blíženci
28°09’
12
 
UranUran:
Vodnář
15°21’
7
 
NeptunNeptun:
Rak
27°42’
1
 
PlutoPluto:
Rak
0°26’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°06’
8
R
Černá LunaLilith:
Býk
27°14’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°00’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
8°35’
4
Domy:
Rak
25°43’
Kozoroh
25°43’
2:
Lev
18°51’
8:
Vodnář
18°51’
3:
Panna
15°30’
9:
Ryby
15°30’
Váhy
16°56’
Beran
16°56’
5:
Štír
21°28’
Býk
21°28’
6:
Střelec
25°08’
Blíženci
25°08’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
6°20’
11
Slun./Luna:
Blíženci
23°56’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »