Anton Živčic wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anton Živčic

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Anton Živčic - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anton Živčic 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Anton Živčic
datum narození v roce *1954
(herec, instagram)

Anton Živčic - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2010) - Obhliadka
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2010) - Aféry (TV seriál)
(2009) - V mene zákona (TV seriál)
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2008) - Pražské jaro 1968
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Veľká noc s Bonifácom
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2000) - Ako divé husi
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Pacho sa vracia (divadelní záznam)
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1992) - Starec a cár
(1992) - Od rána do úsvitu
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1991) - Skús ma objať
(1991) - Gemini
(1990) - Hovoriť na Silvestra pravdu
(1989) - Ulice bez mena
(1989) - Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Miliónový chlap
(1987) - Hľadanie šťastnej chvíle
(1986) - Žaby a iné ryby
(1986) - Pytačky
(1986) - Guľaté tajomstvo
(1986) - Citové súradnice
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Praženica
(1985) - Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1983) - Náš pán doktor
(1983) - Farebný bazár
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1982) - Podivné okolnosti
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1981) - Starý včelár
(1981) - Nebojsa
(1980) - Chlapec z majera
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Frndolína
(1979) - Byt
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1976) - Rozhodnutie

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anton Živčic 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anton Živčic - herec

se narodil v roce *1954 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anton Živčic

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Anton Živčic
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
2°47’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°56’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°42’
 
VenušeVenuše:
Býk
23°22’
 
MarsMars:
Kozoroh
3°38’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
23°51’
 
SaturnSaturn:
Štír
6°17’
R
UranUran:
Rak
19°19’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°28’
R
PlutoPluto:
Lev
22°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°47’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
24°09’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°34’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »