Antonín Hardt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Antonín Hardt

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1935 (?)
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec

Antonín Hardt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1935 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Antonín Hardt 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Antonín Hardt
datum narození v roce *1935
(herec, instagram)

Antonín Hardt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Školní výlet
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Lidice
(2011) - Čertova nevěsta
(2009) - V jiném stavu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Kontakty
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Magda, její ztráty a nálezy
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1990) - Král kolonád
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Jak se zbavit Křivonožky
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Dům na stará kolena
(1986) - Robotóza
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Hrdlička
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Skok
(1985) - Podfuk
(1985) - Lyžař v parném léte
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Brakýři
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Velké přání
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Plácek
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Oddechový čas
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Spodní proud
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Sokolovo
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Hrst plná kopřiv
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Klobouk plný deště
(1972) - Slečna Golem
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1967) - Útěk
(1967) - Tvrdohlavá žena (divadelní záznam)
(1967) - Marketa Lazarová
(1965) - Útěk do větru
(1962) - Černá dynastie
(1960) - Sedmý kontinent
(1957) - Parta nezradí...?
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Nezlob, Kristino
(1955) - Návštěva z oblak

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Antonín Hardt 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Antonín Hardt - herec

se narodil v roce *1935 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Antonín Hardt

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Antonín Hardt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
12°08’
 
LunaLuna:
Váhy
18°55’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°05’
 
VenušeVenuše:
Panna
19°59’
 
MarsMars:
Štír
3°45’
 
JupiterJupiter:
Štír
14°19’
 
SaturnSaturn:
Ryby
8°40’
R
UranUran:
Býk
5°29’
 
NeptunNeptun:
Panna
13°07’
 
PlutoPluto:
Rak
26°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°47’
R
Černá LunaLilith:
Panna
12°28’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
14°55’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »