Arthur Hill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arthur Hill
(Arthur Edward Spence Hill)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melfort
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Arthur Hill - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.8.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arthur Hill 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Arthur Hill
datum narození 1.8.1922
(herec, instagram)

Arthur Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1986) - Pořádný průšvih
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1986) - Christmas Eve
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - The Guardian
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Prototyp
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1982) - Tomorrow's Child
(1982) - Making Love
(1981) - Dirty Tricks
(1981) - Andělský prach
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - Revenge of the Stepford Wives
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Šampion
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Riel
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1977) - Tell Me My Name
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Judge Horton and the Scottsboro Boys
(1976) - Futureworld
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Death Be Not Proud
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Ordeal
(1971) - Vanished
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Kmen Andromeda
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Other Man
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Předseda
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Don't Let the Angels Fall
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Petulie
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Harper
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Moment to Moment
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Reportér (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - In the Cool of the Day
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Great Ghost Tales (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Stone Boy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Life with the Lyons
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Crowded Day
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - A Day to Remember
(1952) - Salute the Toff
(1952) - Penny Princess
(1952) - Paul Temple Returns
(1951) - The Scarlet Thread
(1951) - Mister Drake's Duck
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
(1950) - Miss Pilgrim's Progress
(1950) - The Body Said No!
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undefeated
(1949) - I Was a Male War Bride
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.8.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arthur Hill 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arthur Hill - herec

se narodil 1.8.1922 ve městě Melfort, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arthur Hill

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Arthur Hill
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
8°25’
 
LunaLuna:
Štír
25°11’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°57’
 
VenušeVenuše:
Panna
19°58’
 
MarsMars:
Střelec
12°42’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°17’
 
SaturnSaturn:
Váhy
3°33’
 
UranUran:
Ryby
12°52’
R
NeptunNeptun:
Lev
15°25’
 
PlutoPluto:
Rak
10°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°25’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°26’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »