Ava Gardner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ava Gardner
(Ava Lavinia Gardner)

Pohlaví:
Žena
Narození:
24.12. 1922 - 19:10h
Místo:
Boon Hill, Severní Karolína
Země:
Věk:
† 67 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
25.1.1990 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Ava Gardner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.12.1922 - 19:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.12.1922 - 00:10  
US, Boon Hill:
35°28' s.š., 78°11' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ava Gardner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ava Gardner
datum narození 24.12.1922
(herečka, instagram)

Ava Gardner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II
(2002) - Ten kluk bude točit
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(1994) - Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen
(1986) - Maggie
(1986) - Harem
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Dlouhé horké léto
(1982) - Regina Roma
(1981) - Velekněz lásky
(1980) - Únos prezidenta
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hořící město
(1977) - Sentinel
(1976) - Přejezd Kassandra
(1976) - Modrý pták
(1975) - Povolení zabíjet
(1974) - Zemětřesení
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1970) - Ballad of Tam Lin,The
(1968) - Vienna: The Years Remembered
(1968) - Mayerling
(1966) - Bible
(1964) - On the Trail of the Iguana
(1964) - Sedm květnových dní
(1964) - Noc s leguánem
(1963) - 55 dní v Pekingu
(1960) - The Angel Wore Red
(1959) - Na břehu
(1959) - La Maja Desnuda
(1957) - The Sun Also Rises
(1957) - The Little Hut
(1956) - Přestupní stanice Bhowani
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1954) - Bosonohá komtesa
(1953) - Ride, Vaquero!
(1953) - Přidej se k nám
(1953) - Mogambo
(1953) - Knights of the Round Table
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - Osamělá hvězda
(1951) - Show Boat
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - My Forbidden Past
(1950) - The Costume Designer
(1949) - The Great Sinner
(1949) - The Bribe
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Some of the Best
(1948) - One Touch of Venus
(1947) - Trhovci
(1947) - Singapore
(1946) - Zabijáci
(1946) - Whistle Stop
(1945) - She Went to the Races
(1945) - I'm a Civilian Here Myself
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Three Men in White
(1944) - Music for Millions
(1944) - Maisie Goes to Reno
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1944) - Blonde Fever
(1943) - Young Ideas
(1943) - Swing Fever
(1943) - Pilot #5
(1943) - Hitler's Madman
(1943) - Ghosts on the Loose
(1943) - Du Barry Was a Lady
(1942) - We Were Dancing
(1942) - We Do It Because...
(1942) - This Time for Keeps
(1942) - Sunday Punch
(1942) - Reunion in France
(1942) - Mighty Lak a Goat
(1942) - Kid Glove Killer
(1942) - Joe Smith, American
(1942) - Calling Dr. Gillespie
(1941) - Strange Testament
(1941) - H. M. Pulham, Esq.
(1941) - Fancy Answers
Ava Gardner - Knihy
Ava Gardner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.12.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ava Gardner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ava Gardner - herečka

se narodila 24.12.1922 ve městě Boon Hill, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ava Gardner

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Ava Gardner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
2°25’
6
 
LunaLuna:
Ryby
19°02’
9
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°42’
6
 
VenušeVenuše:
Štír
26°09’
5
 
MarsMars:
Ryby
9°53’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
12°02’
4
 
SaturnSaturn:
Váhy
18°59’
4
 
UranUran:
Ryby
10°11’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
17°52’
1
R
PlutoPluto:
Rak
10°18’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°42’
3
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°20’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
12°58’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
13°24’
10
Domy:
Lev
0°01’
Vodnář
0°01’
2:
Lev
21°38’
8:
Vodnář
21°38’
3:
Panna
17°13’
9:
Ryby
17°13’
Váhy
18°28’
Beran
18°28’
5:
Štír
24°06’
Býk
24°06’
6:
Střelec
29°07’
Blíženci
29°07’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
9°14’
11
Slun./Luna:
Vodnář
10°44’
7


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »