Bella Thorne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bella Thorne
(Annabella Avery Thorne)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
West Hollywood, Kalifornie
Země:
Věk:
21 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, módná návrhárka, dabérka

Bella Thorne - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.10.1997 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bella Thorne 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bella Thorne
datum narození 8.10.1997
(herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, módná návrhárka, dabérka, instagram)

Bella Thorne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Amityville: The Awakening
(2016) - Shovel Buddies
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Midnight Sun
(2016) - Keep Watching
(2016) - Buttermilk Sky
(2016) - Boo! A Madea Halloween
(2017) - The Death and Life of John F. Donovan
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - The DUFF
(2015) - Tajný život K.C. (TV seriál)
(2015) - Scream (TV seriál)
(2015) - Chasing the Tiger
(2015) - Big Sky
(2015) - Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
(2014) - 2014 Young Hollywood Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards Pre-Show
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Taxidermist
(2014) - Sněhová královna 2
(2014) - Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend
(2014) - Dovolená za trest
(2014) - Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - Radio Disney Music Awards
(2013) - Hurá na fotbal
(2013) - Frog Kingdom
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2012) - Ne/přátelé
(2011) - KARtv
(2011) - Friends for Change Games
(2010) - One Wish
(2010) - Na parket! (TV seriál)
(2010) - Kouzelné maliny
(2009) - Water Pills
(2009) - In the Motherhood (TV seriál)
(2009) - Forget Me Not
(2009) - Doktor Mozek (TV seriál)
(2008) - My Own Worst Enemy (TV seriál)
(2008) - Blind Ambition
(2007) - The Seer
(2007) - October Road (TV seriál)
(2007) - Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
(2007) - Dirty Sexy Money (TV seriál)
(2007) - Craw Lake
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2005) - Frigid
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Bratři jak se patří
(1997) - The View
Bella Thorne - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1997 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bella Thorne 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bella Thorne - herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, módná návrhárka, dabérka

se narodila 8.10.1997 ve městě West Hollywood, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bella Thorne

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Bella Thorne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°14’
 
LunaLuna:
Kozoroh
2°42’
 
MerkurMerkur:
Váhy
11°12’
 
VenušeVenuše:
Střelec
0°10’
 
MarsMars:
Střelec
6°44’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
12°05’
 
SaturnSaturn:
Beran
17°02’
R
UranUran:
Vodnář
4°45’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
27°10’
R
PlutoPluto:
Střelec
3°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°12’
R
Černá LunaLilith:
Panna
22°32’
 
CheirónCheirón:
Štír
4°26’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »