Ben Johnson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Johnson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Foraker
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ben Johnson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Johnson 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ben Johnson
datum narození 13.6.1918
(herec, instagram)

Ben Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - True Bond
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1996) - Ben Johnson: Third Cowboy on the Right
(1996) - Večernice
(1996) - Rodeo Joe
(1995) - Bonanza: Vystaveni útoku
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - The Outlaws: Legend of O.B. Taggart
(1994) - Andělé
(1993) - Warren Oates: Across the Border
(1993) - John Ford
(1993) - Bonanza: Návrat
(1992) - Radio Flyer
(1991) - Picture This: The Times of Peter Bogdanovich in Archer City, Texas
(1991) - Mými hrdiny byli vždy kovbojové
(1991) - The Chase
(1990) - Back to Back
(1989) - Oklahoma Passage (TV seriál)
(1989) - The Last Ride
(1988) - Temný úsvit
(1988) - Soukromý pozemek
(1987) - Cherry 2000
(1986) - Zachraňme Harryho
(1986) - Trespasses
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1985) - Wild Horses
(1984) - Závod se smrtí
(1984) - Rudý úsvit
(1982) - Étoiles et toiles (TV seriál)
(1982) - Tex
(1982) - Ruckus
(1982) - Neviditelní jezdci
(1980) - Wild Times
(1980) - Terror Train
(1980) - Soggy Bottom, U.S.A.
(1980) - Lovec
(1979) - Bratři Sackettové
(1978) - Roj
(1977) - Šedý orel
(1977) - The Greatest
(1976) - Divoké včely
(1976) - Děsivý soumrak nad městem
(1975) - 700 mil v sedle
(1975) - Podivná spravedlnost
(1975) - Breakheartský průsmyk
(1974) - Sugarlandský expres
(1974) - Locusts
(1973) - Vlakoví lupiči
(1973) - Ryzáček
(1973) - Runaway!
(1973) - Kid Blue
(1973) - Dillinger
(1973) - Blood Sport
(1972) - Útěk
(1972) - Junior Bonner
(1972) - Corky
(1971) - Something Big
(1971) - Poslední představení
(1971) - The Bull of the West
(1970) - John Chisum
(1969) - Ride a Northbound Horse
(1969) - Neporažení
(1969) - Divoká banda
(1968) - Will Penny
(1968) - Pověste je výš
(1966) - Záchrana vzácného plemene
(1966) - The Monroes (TV seriál)
(1965) - Major Dundee
(1964) - Podzim Čejenů
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - Tomboy and the Champ
(1961) - Křivák
(1960) - Ten Who Dared
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1958) - Fort Bowie
(1957) - Válečné bubny
(1957) - Slim Carter
(1956) - Rebel in Town
(1955) - Simba
(1955) - Oklahoma
(1953) - Shane
(1952) - Wild Stallion
(1952) - Il Peccato di Anna
(1951) - Fort Defiance
(1950) - Wagon Master
(1950) - Rio Grande
(1949) - Mighty Joe Young
(1949) - Měla žlutou stužku
(1948) - 3 Godfathers
(1948) - The Gallant Legion
(1946) - Badman's Territory
(1945) - The Naughty Nineties
(1944) - Tall in the Saddle
(1943) - Psanec
(1943) - Bordertown Gun Fighters
(1939) - The Fighting Gringo

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Johnson 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Johnson - herec

se narodil 13.6.1918 ve městě Foraker, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Johnson

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Ben Johnson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°38’
 
LunaLuna:
Lev
17°35’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°13’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°41’
 
MarsMars:
Panna
25°28’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
23°13’
 
SaturnSaturn:
Lev
11°05’
 
UranUran:
Vodnář
27°40’
R
NeptunNeptun:
Lev
5°12’
 
PlutoPluto:
Rak
4°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°23’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°01’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°14’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »