Ben Kingsley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Kingsley
(Krishna Bhanji)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Scarborough, Yorkshire
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Ben Kingsley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.12.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Kingsley 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ben Kingsley
datum narození 31.12.1943
(herec, instagram)

Ben Kingsley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wake
(2017) - Security
(2016) - Mary
(2016) - Kniha džunglí
(2016) - A Doll's House
(2016) - Collide
(2016) - Brooklyn Bridge
(2016) - Backstabbing for Beginners
(2015) - Tut (TV seriál)
(2015) - Nesmrtelný
(2015) - Muž na laně
(2015) - Life
(2015) - Knight of Cups
(2015) - Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Válečný příběh
(2014) - Škatuláci
(2014) - Robot Overlords
(2014) - Noc v muzeu: Tajemství hrobky
(2014) - Marvel One-Shot: All Hail the King
(2014) - Learning to Drive
(2014) - Jaguar: Rendezvous
(2014) - Garfunkel and Oates (TV seriál)
(2014) - EXODUS: Bohové a králové
(2014) - E.A. Poe: Podivný experiment
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Walking with the Enemy
(2013) - Ranhojič
(2013) - Iron Man 3
(2013) - Enderova hra
(2013) - A Birder's Guide to Everything
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Shoot the Moon (The Making of 'Hugo')
(2012) - Sacha Baron Cohen: Role of a Lifetime
(2012) - The Mechanical Man at the Heart of 'Hugo'
(2012) - It Is No Dream
(2012) - The Cinemagician, Georges Méliès
(2012) - A Therapy
(2012) - Noah
(2012) - Diktátor
(2012) - A Common Man
(2011) - Number 13
(2011) - Hugo a jeho velký objev
(2010) - Conan
(2010) - Pohled do zákulisí: Jak vznikal Princ z Persie
(2010) - The Desert of Forbidden Art
(2010) - 1001 Inventions and the Library of Secrets
(2010) - Teen Patti
(2010) - Prokletý ostrov
(2010) - Princ z Persie: Písky času
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2008) - Válka a. s.
(2008) - Umírající zvíře
(2008) - Transsibiřský expres
(2008) - Štvanec IRA
(2008) - Guru lásky
(2008) - Bláznovství
(2007) - BAFTA: Život na filmovém plátně
(2007) - The New 7 Wonders of the World
(2007) - Making 'Cleaver'
(2007) - I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal
(2007) - Film o filmu: Poslední legie
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - 10 přikázání
(2007) - Poslední legie
(2007) - Deník zabijáka
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - Nabít a zabít
(2005) - The Work of Director Jonathan Glazer (hudební videoklip)
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Paní Harrisová
(2005) - Oliver Twist
(2005) - Lovci dinosaurů
(2005) - BloodRayne
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2004) - Podezření nula
(2004) - Letka Bouřliváků
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Dům z písku a mlhy
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sound of 'AI'
(2002) - Animating 'AI'
(2002) - Tajemství nesmrtelných
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Triumf lásky
(2001) - Deník Anne Frankové
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - GPTV
(2000) - The BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine
(2000) - Islam: Empire of Faith
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Strašidelná vila
(2000) - Sexy bestie
(2000) - Krvavá volba
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Peace Is Every Step: Meditation in Action: The Life and Work of Thich Nhat Hanh
(1999) - A Force More Powerful
(1999) - Zákon pomsty
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - Buddhismus (TV seriál)
(1998) - Zločin a trest
(1998) - Parting Shots
(1997) - Zbraň davového šílenství
(1997) - Oholený klenotník
(1997) - Hon na Šakala
(1997) - Fotograf mrtvých duší
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Večer tříkrálový
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - The Lost Portrait
(1995) - Mutant
(1995) - Bible - Starý zákon: Mojžíš
(1995) - Bible - Starý zákon: Josef
(1994) - Michael Caine: Rozbití bariéry
(1994) - Liberation
(1994) - Smrt a dívka
(1993) - The King and I: Recording a Hollywood Dream
(1993) - Schindlerův seznam
(1993) - Nevinné tahy
(1993) - Dave
(1992) - Gomorron
(1992) - Žabák Freddie
(1992) - Slídilové
(1991) - The War That Never Ends
(1991) - Bugsy
(1991) - L'Amore necessario
(1990) - Vlak do Petrohradu
(1990) - Romeo.Juliet
(1990) - Pátá opice
(1990) - The Children
(1990) - Bouřlivý život
(1989) - Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala
(1989) - Vítr zkázy
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Testimony
(1988) - Tajemství Sahary (TV seriál)
(1988) - Pascaliho ostrov
(1988) - Není Sherlock jako Holmes
(1987) - Maurice
(1985) - Želví deník
(1985) - Silas Marner - tkadlec z Raveloe
(1985) - Harém
(1984) - Cinema 3
(1984) - Camille
(1983) - Zrada
(1982) - Playing Shakespeare (TV seriál)
(1982) - Étoiles et toiles (TV seriál)
(1982) - The Merry Wives of Windsor
(1982) - Kean
(1982) - Gándhí
(1978) - Thank You Comrades
(1977) - The Velvet Glove (TV seriál)
(1975) - Remember Me
(1975) - An Impeccable Elopement
(1975) - The Brotherhood
(1975) - Beata Beatrix
(1975) - The Artisan
(1974) - Antonius a Kleopatra
(1973) - Wessex Tales (TV seriál)
(1973) - Hard Labour
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1973) - Barbara of the House of Grebe
(1972) - Klíčem je strach
(1965) - Orlando (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.12.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Kingsley 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Kingsley - herec

se narodil 31.12.1943 ve městě Scarborough, Yorkshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Kingsley

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Ben Kingsley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
8°56’
 
LunaLuna:
Ryby
8°17’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°47’
R
VenušeVenuše:
Štír
26°48’
 
MarsMars:
Blíženci
5°29’
R
JupiterJupiter:
Lev
26°33’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
21°53’
R
UranUran:
Blíženci
5°35’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°14’
 
PlutoPluto:
Lev
8°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°12’
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°31’
 
CheirónCheirón:
Panna
15°48’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »