Betsy Palmer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Betsy Palmer
(Patricia Betsy Hrunek)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
East Chicago, Indiana
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Betsy Palmer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.11.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Betsy Palmer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Betsy Palmer
datum narození 1.11.1926
(herečka, instagram)

Betsy Palmer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
(2009) - His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th
(2007) - Building the Bad House: Making 'Penny Dreadful'
(2007) - Bell Witch: The Movie
(2006) - Texas Frightmare Weekend 2006
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2006) - Bloudící duše
(2005) - James Dean: Forever Young
(2005) - Penny Dreadful
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2003) - Return to Crystal Lake: Making 'Friday the 13th'
(2002) - Joan Crawford: The Ultimate Movie Star
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(1999) - Strach
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1995) - Dobrá trefa (TV seriál)
(1994) - Odhalení
(1992) - Still Not Quite Human
(1992) - Deep Dish TV
(1991) - Columbo: Smrt bere jackpot
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1988) - Bohyně lásky
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1982) - Pátek třináctého 3
(1981) - Pátek třináctého 2
(1981) - Isabel's Choice
(1980) - Pátek třináctého
(1980) - Number 96 (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1968) - A Punt, a Pass, and a Prayer
(1962) - Girl Talk
(1961) - Password
(1960) - Candid Camera
(1959) - The Last Angry Man
(1959) - It Happened to Jane
(1959) - The Ballad of Louie the Louse
(1958) - The True Story of Lynn Stuart
(1957) - What's It For
(1957) - Šerifská hvězda
(1955) - The Long Gray Line
(1955) - Queen Bee
(1955) - Pan Roberts
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1952) - Today
(1952) - Masquerade Party
(1952) - I've Got a Secret
(1948) - Toast of the Town

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.11.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Betsy Palmer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Betsy Palmer - herečka

se narodila 1.11.1926 ve městě East Chicago, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Betsy Palmer

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Betsy Palmer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
8°18’
 
LunaLuna:
Panna
22°21’
 
MerkurMerkur:
Střelec
1°13’
 
VenušeVenuše:
Štír
3°18’
 
MarsMars:
Býk
12°13’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
17°52’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°17’
 
UranUran:
Ryby
25°59’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°45’
 
PlutoPluto:
Rak
15°53’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
10°10’
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
29°25’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »