Bill Clinton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Clinton
(William Jefferson Blythe III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.8. 1946 - 08:51h
Místo:
Hope, Arkansas
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
42. prezident usa

Bill Clinton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
19.8.1946 - 08:51  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.8.1946 - 14:51  
US, Hope:
33°40' s.š., 93°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Clinton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Bill Clinton
datum narození 19.8.1946
(42. prezident usa, instagram)

Bill Clinton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Maya Angelou and Still I Rise
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Hovory o hvězdách
(2015) - Traficant: The Congressman of Crimetown
(2015) - Now More Than Ever: The History of Chicago
(2015) - Gabo, la magia de lo real
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Mobilize
(2014) - Mad as Hell: Rise of the Young Turks
(2014) - JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
(2014) - Glen Campbell: I'll Be Me
(2014) - Fed Up
(2014) - The Culture High
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Betty White's 2nd Annual 90th Birthday
(2013) - Oheň v krvi
(2013) - Miracle Rising: South Africa
(2013) - Oldboy
(2012) - 41
(2012) - Tohle není Kalifornie
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Já, Putin – portrét
(2012) - Follow the Leader: Young, American and Right
(2011) - Quebrando o Tabu
(2011) - All Watched Over by Machines of Loving Grace (TV seriál)
(2010) - Toxic Soup
(2010) - Memorias del desarrollo
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2010) - Kolaborovali s nacisty (TV seriál)
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Bible: Historie (TV seriál)
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Zdvojení
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - New World Order
(2009) - Mile High: How to Win... and Lose... the White House
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2009) - 'Hick' Town
(2009) - Earth Days
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - An Unlikely Weapon
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - Stephen Hawking: Master of the Universe (TV seriál)
(2008) - Rolling Stones (koncert)
(2008) - Killer at Large
(2008) - Jsem díky vám
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Being W
(2007) - Willkommen Österreich
(2007) - Válkou se to vyřeší
(2007) - Tony Blair
(2007) - Sicko
(2007) - Pete Seeger: The Power of Song
(2007) - Občan Havel
(2007) - I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Endgame: Blueprint for Global Enslavement
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - Vzpoura v Seattlu
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2006) - Wordplay
(2006) - Saint of 9/11
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2005) - Why We Fight
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Street Fight
(2005) - Enron: The Smartest Guys in the Room
(2004) - The Take
(2004) - Podat ruku ďáblovi
(2004) - Leben ausser Kontrolle
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - The Hunting of the President
(2004) - How Arnold Won the West
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Diary of a Political Tourist
(2004) - Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy
(2004) - Akta UFO (TV seriál)
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Elvis Lives
(2003) - Willie Nelson & Friends: Live and Kickin' (koncert)
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - E! 101 Most Shocking Moments in Entertainment History
(2002) - Mo Mowlam
(2002) - The West Wing Documentary Special
(2002) - Out of the Blue
(2002) - Naqoyqatsi
(2002) - Můj terorista
(2002) - The Century of the Self (TV seriál)
(2002) - Bowling for Columbine
(2002) - The Art Show (TV seriál)
(2001) - The Secret Rulers of the World (TV seriál)
(2001) - Life and Debt
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Endgame In Ireland
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Air Force One
(2000) - Trade Off
(2000) - Sidney Poitier: One Bright Light
(2000) - Of Civil Wrongs & Rights: The Fred Korematsu Story
(2000) - Legacy (Bill Clinton Retrospective - 2000 DNC)
(2000) - Legacy
(2000) - Intimate Portrait: Judy Collins
(2000) - The Beatles Revolution
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - Síla klamu
(2000) - The Final Days
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Yitzhak Rabin: Warrior/Peacemaker
(1999) - The Unfinished Journey
(1999) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1999) - A Conversation with Gregory Peck
(1998) - In Performance at the White House
(1998) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1998) - The Grand Jury Testimony of William Jefferson Clinton
(1998) - Divas Live: An Honors Concert for VH1 Save the Children (koncert)
(1998) - Bill Clinton Testimony Tapes
(1997) - The 53rd Presidential Inaugural Gala: An American Journey
(1997) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1997) - Na pokraji: Den posledního soudu
(1997) - I Am Your Child
(1997) - Bill Clinton: Rock & Roll President
(1997) - The Big One
(1997) - Kontakt
(1997) - Boj za spravedlnost
(1996) - This Week
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1996) - Christmas in Washington
(1996) - A Place Called America
(1996) - A Perfect Candidate
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1996) - Assassinations That Changed the World (TV seriál)
(1996) - Prezidentův syn
(1995) - Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope
(1995) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1995) - Spin
(1995) - The Many Faces of Death, Part 2
(1995) - Inside the White House
(1994) - Live from Washington D.C.: They Shoot HBO Specials, Don't They?
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - In a New Light '94
(1994) - A Gala for the President at Ford's Theatre
(1993) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1993) - A Day in the Life of Country Music
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Válečná místnost
(1993) - The Ultimate Driving Challenge
(1993) - Rock and Roll Inaugural Ball
(1993) - The Last Party
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Nick News with Linda Ellerbee
(1992) - Gomorron
(1992) - The Panama Deception
(1992) - Feed
(1991) - The Charlie Rose Show
(1989) - The More You Know
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1985) - Larry King Live
(1984) - Jeopardy!
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Newsnight
(1968) - 60 Minutes
(1952) - Today
(1947) - Meet the Press
Bill Clinton - Knihy
2007 - Dárcovství
2004 - Můj život
Bill Clinton - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Clinton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Clinton - 42. prezident usa

se narodil 19.8.1946 ve městě Hope, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Clinton

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Bill Clinton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
26°00’
11
 
LunaLuna:
Býk
20°18’
8
 
MerkurMerkur:
Lev
7°36’
10
 
VenušeVenuše:
Váhy
11°07’
1
 
MarsMars:
Váhy
6°21’
1
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°13’
1
 
SaturnSaturn:
Lev
2°08’
10
 
UranUran:
Blíženci
21°08’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°51’
1
 
PlutoPluto:
Lev
11°51’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°15’
9
 
Černá LunaLilith:
Střelec
11°47’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
18°52’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
29°48’
9
Domy:
Váhy
5°30’
Beran
5°30’
2:
Štír
3°03’
8:
Býk
3°03’
3:
Střelec
3°37’
9:
Blíženci
3°37’
Kozoroh
5°59’
Rak
5°59’
5:
Vodnář
8°18’
Lev
8°18’
6:
Ryby
8°37’
Panna
8°37’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
20°44’
11
Slun./Luna:
Rak
8°09’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní v PannaPanně
ukázat kalendář »